Welke verzekering sluit u af voor verhuurd onroerend goed?

Home » Welke verzekering sluit u af voor verhuurd onroerend goed?

Welke verzekering sluit u af voor verhuurd onroerend goed?

Een verzekering voor verhuurd onroerend goed, dat hoeft u helemaal niet meer zelf te regelen. Wij van SONS Real Estate kopen namelijk graag uw vastgoed op; of dat nu om een woning of commercieel onroerend goed gaat, maakt niet uit. Dankzij onze flexibele werkwijze en het opkopen voor eigen rekening, zijn wij in staat altijd gegarandeerd een marktconform bod uit te brengen. Vraag nu uw vrijblijvende waardebepaling aan om te ervaren hoe het is om kosteloos het hele verkooptraject uit handen te geven!

De belangrijkste verzekeringen

Een van de eerste overwegingen bij het kiezen van een verzekering voor verhuurd onroerend goed is de opstalverzekering. Deze verzekering biedt dekking voor schade aan de structuur van uw pand, zoals brand- of waterschade. Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat de opstalverzekering expliciet dekking biedt voor verhuurde woningen, aangezien sommige standaardpolissen deze dekking mogelijk uitsluiten.

Een aanvullende verzekering die u zou moeten overwegen, is de verhuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt u tegen aansprakelijkheidsclaims die voortvloeien uit letsel of schade aan eigendommen van huurders. Stel uzelf de vraag: bent u voorbereid om de kosten te dragen als een huurder gewond raakt in uw pand? Zo niet, dan is een verhuurdersaansprakelijkheidsverzekering een verstandige keuze.

Aanvullende opties

Naast deze verzekeringen is het ook belangrijk om rekening te houden met inboedelverzekering. Hoewel huurders in veel gevallen zelf verantwoordelijk zijn voor hun persoonlijke bezittingen, kan het verstandig zijn om als verhuurder een inboedelverzekering af te sluiten voor gemeubileerde woningen of apparaten die u beschikbaar stelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rechtsbijstandverzekering toe te voegen aan uw verzekeringsportfolio. Deze verzekering kan van pas komen als u juridische bijstand nodig heeft bij geschillen met huurders, bijvoorbeeld over achterstallige betalingen of geschillen over het huurcontract.

Niet meer nodig dankzij SONS

Die verzekering voor uw verhuurd onroerend goed kunt u achterwege laten. Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en verkoop uw onroerend goed aan SONS; onder alle omstandigheden tegen een marktconforme prijs en met flexibele voorwaarden. Op deze manier profiteert u van de meest soepele verkoop zonder daarvoor iets te betalen. 

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met vastgoedadviseur Nick van der Meer

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!