Waarde bedrijfs onroerend goed

Waarde bedrijf onroerend goed achterhalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Waarde bedrijfs onroerend goed

Heeft u bedrijfs onroerend goed en wilt u de waarde van uw bedrijfs onroerend goed achterhalen? Bij SONS Real Estate brengen we gegarandeerd een marktconform bod uit op elk type vastgoed. ​​Bovendien helpen we u graag met het vaststellen van de waarde van uw commercieel vastgoed. Dit doen we door een taxateur vrijblijvend te laten langskomen. Wilt u dat ook? Vul dan het contactformulier op onze site in. 

Wat is bedrijfs onroerend goed? 

Bedrijfs onroerend goed verwijst naar vastgoed dat wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dit omvat kantoren, industriële faciliteiten, winkelruimten, magazijnen en meer. De waarde van dit vastgoed kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Omdat dit veel verschillende factoren kan omvatten, is het ook extra lastig om een nauwkeurige waardebepaling te maken als u hier geen specialist in bent. Zo moet er onder meer rekening mee gehouden worden dat het bedrijventerrein gewild is, wat de functie van het pand is, wat er in het bestemmingsplan over staat en ga zo maar door. 

De factoren voor de waarde van bedrijfs onroerend goed

Er zijn enkele andere factoren die, net als bij de waarde van residentieel vastgoed, van belang zijn. Hierbij kunt u onder meer denken aan de locatie. De locatie van het bedrijfs onroerend goed is van cruciaal belang. De nabijheid tot klanten, leveranciers, transport en de algemene aantrekkelijkheid van de locatie speelt een grote rol. Ook de staat van onderhoud is van belang. De algehele staat van onderhoud van het vastgoed is van invloed. Goed onderhouden panden hebben doorgaans een hogere waarde. Daarnaast kan het zijn dat er sprake is van verhuurd commercieel vastgoed. Als het vastgoed wordt verhuurd, zijn de huurinkomsten een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde.

SONS Real Estate voor een nauwkeurige waardebepaling

Neem vandaag nog contact op met SONS Real Estate voor een nauwkeurige waardebepaling. Dit doet u door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij sturen dan een professionele taxateur bij u langs die gespecialiseerd is in commercieel vastgoed en geheel vrijblijvend een waardebepaling verricht. Hij of zij brengt vervolgens een marktconform bod uit, maar dit mag u uiteraard ook altijd weigeren.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!