Vastgoed

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed. Bekijk alle vastgoed diensten van Sons Real Estate vanaf deze pagina of neem contact op voor meer informatie.
Voor verkoop, aankoop en beheer van alle soorten vastgoed

Jarenlange ervaring in vastgoedbemiddeling en vastgoedadvies

Biedingen zonder financieringsvoorbehoud

Voor vastgoedbeheer, aankoopbegeleiding, cursussen en verkoop

Volledig ontzorgt bij de aan of verkoop van uw vastgoed

Grootste landelijk netwerk van vastgoedinvesteerders

20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis

Marktconform bod ​

Direct een marktconform bod op uw vastgoed. Geen financieringsvoorbehoud

Voor al uw vastgoed

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Geen makelaarskosten

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Vastgoed kopen of verkopen?

Wilt u uw vastgoed verkopen of wilt u vastgoed kopen als investering? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar voor de aan en verkoop van uw zakelijk of woningvastgoed. Wij zijn het vastgoedbedrijf dat is gespecialiseerd in beleggingspanden, woningen, kantoorpanden en bedrijfspanden. Ook zorgen wij voor een zorgeloze verkoop van vastgoedportefeuilles.

Dankzij ons ruime netwerk aan particuliere beleggers, makelaars, vve’s, beleggingsfondsen en woningcorporaties brengen wij vraag en aanbod van vastgoed bij elkaar. Wij hebben voor elk vastgoed de juiste koper en vice versa. Zo kunnen wij snel schakelen bij de aankoop en verkoop van elk type vastgoed.

Vastgoed aanbod middels ‘’stille verkoop’’

Het grootste deel van het vastgoed dat wij verkopen bieden wij off market aan. Verkopers willen namelijk vaak hun privacy waarborgen en geen gelukzoekers over de vloer. Wij bieden het vastgoed dan middels ‘’stille verkoop’’ aan. Dat wil zeggen dat het vastgoed niet breed over de markt wordt verspreid. Wij brengen het vastgoed slechts bij een beperkt aantal potentieel geïnteresseerde kopers onder de aandacht.

Doordat het vastgoed slechts bij een klein deel van de markt terecht komt, blijft het vastgoed schaars en in trek. Bovendien kan met name zakelijk vastgoed snel besmet raken wanneer dit op de openbare markt terecht komt. Panden die breed verspreid worden zijn vaak snel besmet. Professionele vastgoedbeleggers weten namelijk dat dit de laatste verkoopmethode is, en er dus blijkbaar middels ‘’stille verkoop’’ geen interesse voor het vastgoed bleek te zijn.

Vastgoedbeheer

Heeft u vastgoed aangekocht en wilt u er verder geen omkijken naar hebben? Geef dan het vastgoedbeheer uit handen. Sons Real Estate verzorgt het vastgoedbeheer van zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij kunnen het beheer op allerlei niveaus voor u uitvoeren. En voeren dit uit voor zowel klein vastgoed als complete vastgoedportefeuilles. Zo kunt u er voor kiezen om alleen de onderhoudswerkzaamheden uit handen te geven tot het complete beheer van A tot Z. Bij elk type vastgoedbeheer voorzien wij onze klanten het gehele jaar door kosteloos van vastgoedadvies op maat door een van onze ervaren vastgoedspecialisten.

Volledig ontzorgd van A tot Z

Wilt u uw vastgoed verkopen of wilt u vastgoed kopen? Wij ontzorgen onze relaties het gehele traject. Zo nemen wij alle taken op ons en hoeft u bij verkoop alleen in overleg met ons een verkoopprijs vast te stellen. Wij zorgen vervolgens voor de meest geschikte koper of vastgoed opkoper die naast een goed bod ook voldoet aan al uw overige voorwaarden en zijn wij altijd goed bereikbaar voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Waardevermeerdering van vastgoed

Dankzij onze expertise in de bouw kunnen wij in één oogopslag zien waar er waardevermeerdering valt te behalen in vastgoed. Van het verduurzamen van het pand tot het wijzigen/uitbreiden van de indeling. Wij zien direct of er waardevermeerdering te behalen valt voor de aankoop of verkoop van vastgoed.

Lees meer over de vastgoed diensten


Werkgebied

Sons Real Estate is vooral actief in de grote steden als Den HaagRotterdamAmsterdamLeidenUtrecht en Delft. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag wordt een straal van 100 aangehouden voor de kleinere plaatsen en een straal van 200 tot 250 km voor de grotere plaatsen. Hierbij kunt u denken aan Zwolle, Eindhoven of Nijmegen.

Overige vastgoed diensten

Andere populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!