Bedrijfspand verkopen

Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate koopt alle soorten bedrijfspanden voor de eigen portefeuille. Voor bedrijfspanden die niet niet in de portefeuille van Sons Real Estate passen, zorgen wij voor de juiste koper van uw pand.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Verkopen van uw bedrijfspand

Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate beschikt over een omvangrijke portefeuille aan bedrijfspanden. Daarom bieden wij direct op uw bedrijfspand, na aanmelding van uw pand. Niet alle bedrijfspanden passen binnen ons eigen portefeuille. Voor die panden zorgen wij direct voor een geschikte koper voor uw bedrijfspand. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit andere vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen en investeringsfondsen. Uw bedrijfspand is dus in korte tijd verkocht! Via Sons Real Estate kunt u uw bedrijfspand verkopen zonder makelaar. Wij brengen geen kosten bij u als verkopende partij in rekening. Op dit moment is het namelijk een verkopersmarkt en is de vraag naar bedrijfspanden aanzienlijk hoger dan het aanbod hiervan. Het zou daarom onredelijk zijn om kosten bij u als verkoper in rekening te brengen.

Hoe werkt de verkoop van uw bedrijfspand?

Na aanmelding van uw pand, zal een korte waardebepaling worden uitgevoerd. Hierna ontvangt u een vrijblijvend bod zonder financiering. In de onderhandelingsfase kan een korte bezichtiging plaatsvinden. In de laatste fase zullen de papieren in orde worden gemaakt en zal de overdracht kunnen passeren via de notaris.
 
Vraag direct een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Hier zijn uiteraard geen verplichtingen aan verbonden.

Alle soorten bedrijfspanden

Landelijk actief

Wij hebben een landelijke dekking en werken van Groningen tot Maastricht. Uiteraard zijn wij ook in de Randstad erg actief. Niet alleen in de grote plaatsen Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, Leiden of Amsterdam. Ook in omliggende plaatsen en dorpen kunt u uw bedrijfspand of zakelijke pand aan Sons Real Estate verkopen.

Lees ook

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!