Voor het aankopen & verkopen van uw vastgoed

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

Slider
Beste prijs voor uw vastgoed
Courante beleggingspanden met hoog rendement
Lage verbouwkosten door eigen bouwafdeling
Snel schakelen dankzij groot netwerk

Over ons

Sons Real Estate is opgericht door de gebroeders van der Meer. Van jongs af aan groeiden zij op in de bouw en liepen op twaalf jarige leeftijd met veel plezier mee op de bouwprojecten van hun vader.

Nadat de één voor een bouwopleiding koos en de ander naar de business school ging, besloten zij enkele jaren na hun opleiding om samen een bouwbedrijf te starten. Na tien jaar een bouwbedrijf gerund te hebben kwamen ze door hun grote passie voor renoveren en de grote interesse in 17e en 18e -eeuwse grachtenpanden in de vastgoed wereld terecht.

Verbouwen

Zo begonnen ze na enkele jaren, naast het verbouwen van woningen voor consumenten ook aan het verbouwen van woningen voor particuliere beleggers en investeringsmaatschappijen. Vervolgens kwamen er complete kantoorpanden die getransformeerd moesten worden naar woonruimtes en zo ontstond de stap van bouwbedrijf naar vastgoedkantoor.

Op dat moment werden er ook steeds vaker panden aan de jongens zelf aangeboden. Waarop ze besloten om zelf ook eens één pand te kopen en op te knappen en klaar te maken voor de verhuur. Dit pand wisten ze al binnen enkele weken compleet opgeknapt te verkopen aan een zeer geïnteresseerde belegger. Zo werden er steeds meer panden aangekocht en zelfs complete gebouwen die werden getransformeerd naar studio’s voor starters op de woningmarkt.

Hierdoor kwamen er steeds meer vrienden en beleggers aankloppen die ook erg geïnteresseerd waren in vastgoed en die hulp nodig hadden bij het vinden en verbouwen van een goed beleggingspand om te verhuren. Van hieruit is Sons Real Estate ontstaan.

Zakelijk & particulier

Sons Real Estate helpt zowel zakelijke als particuliere beleggers bij het aankopen van beleggingspanden, zoals woningen, studentenhuizen, winkelruimtes en kantoorpanden. Naast onze eigen panden, krijgen we dagelijks panden en vastgoedportefeuilles aangeboden via veilingen, makelaars, beleggers, gemeenten, stichtingen en beleggingsfondsen.

Daarom helpen wij beleggers ook bij het verkopen van hun beleggingspand. Op deze manier brengen wij kopers en verkopers bij elkaar om vastgoed tegen de beste prijs aan te bieden en/of te verkopen.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze of heeft u andere vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 070 737 0462 of info@sonsrealestate.nl.