Sons Real Estate

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

Over Sons Real Estate

Sons Real Estate bestaat uit de volgende onderdelen: ‘vastgoed advies’, ‘aan- en verkoop’ en de afdeling ‘renovatie & onderhoud’. Sons Real Estate is grotendeels voortgevloeid uit een aannemersbedrijf die jarenlang de renovatiebouw heeft bediend. Met grote interesse is hierbij de passie voor renovatie van 17e en 18e-eeuwse grachtenpanden ontstaan. Inmiddels is Sons Real Estate een gerenommeerde naam in de vastgoedwereld.

Van renovatiebouw naar vastgoedtransformatie

Het bouwbedrijf, wat nu een vastgoedbedrijf is geworden, begon in haar jonge jaren met de verbouwingen van woningen voor particulieren. In de loop der jaren zijn er steeds meer panden klaargestoomd voor zowel particuliere beleggers als investeringsmaatschappijen. Het bouwbedrijf is hierdoor begonnen met het specialiseren in vastgoed transformatie. Zo werden er complete kantoorpanden getransformeerd tot woonruimtes. Dit bleek achteraf de eerste stap van bouwbedrijf naar vastgoedkantoor.

Succesformule slaat zelfs aan bij eigen personeel

In deze fasen van groei die het bouwbedrijf heeft mee mogen maken, werden steeds meer gerenoveerde panden door de eigen (bouw)medewerkers gekocht. Men begon de panden zelf op te knappen en huurders te vinden, zodat de projecten compleet aan geïnteresseerde beleggers konden worden aangeboden. Steeds meer panden aangekocht en zelfs complete gebouwen die werden getransformeerd naar studio’s voor starters op de woningmarkt.

Hierdoor kwamen er steeds meer vrienden en beleggers aankloppen die ook erg geïnteresseerd waren in vastgoed en die hulp nodig hadden bij het vinden en verbouwen van een goed beleggingspand om te verhuren.

Professionaliseren vastgoed activiteiten leidden tot oprichting 'Sons Real Estate'

Het bouwbedrijf heeft zijn pijlers al vroeg in de geschiedenis gericht op het klaarstomen van beleggingspanden voor investeerders. De echte professionalisering heeft mogen plaatsvinden nadat het bouwbedrijf definitief getransformeerd is tot vastgoedbedrijf. Anno 2020 houdt Sons Real Estate zich uitsluitend bezig met het inkopen van panden, het transformeren van vastgoed, het geven van vastgoedadvies en het verhuren van panden. Wij werken dagelijks aan het versterken van onze sterke punten. Enerzijds wordt gewerkt aan het vergroten van het investeerdersnetwerk. Hiermee bereiken wij de unieke omstandigheden voor verkopers om in korte tijd te beschikken over liquide middelen, doordat het pand wordt verkocht tegen gunstige voorwaarden. Anderzijds wordt actief gewerkt aan het vergroten van onze positie naar (potentiële) huurders. Denk hierbij aan het inzetten van onze bouwervaring om onze panden nog beter en sneller gereed te maken. Zo dragen onze technische kennis en ervaring nog steeds dagelijks bij in de gewenste transformaties naar de huurdersmarkt toe.

Zakelijk & particulier

Sons Real Estate helpt zowel zakelijke als particuliere beleggers bij het aankopen van beleggingspanden, zoals woningen, studentenhuizen, winkelruimtes en kantoorpanden. Naast onze eigen panden, krijgen we dagelijks panden en vastgoedportefeuilles aangeboden via veilingen, makelaars, beleggers, gemeenten, stichtingen en beleggingsfondsen. Sons Real Estate brengt kopers en verkopers bij elkaar om het vastgoed tegen de beste prijs te kunnen aanbieden of te verkopen.

Naast het klaarstomen van winstgevende beleggingspanden, verkopen wij panden dus ook direct door. Niet alle panden die wij aangeboden krijgen, hoeven namelijk te worden verbouwd of gerenoveerd. Als vastgoedmakelaar bieden wij in tegenstelling tot de meeste verkoopmakelaars aan vastgoed in zowel de openbare markt (op bijvoorbeeld Funda) alsmede de gesloten markt die wordt gevormd door onze investeerders. Hierdoor is het mogelijk een goed bod op woningen te kunnen aanbieden voor zowel particulieren en bedrijven. Naast ons specialisme met betrekking tot beleggingspanden, zijn de directe verkopen inmiddels een aanzienlijk deel van de bedrijfsvoering geworden. Sons Real Estate is inmiddels een volwaardig en volwassen vastgoedbedrijf geworden die dus op alle fronten binnen het vastgoed actief is.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze of heeft u andere vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 085 004 7350 of sales@sonsrealestate.nl.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!