Taxatie bedrijfs onroerend goed

Uw bedrijfspand laten taxeren en snel verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw bedrijfs onroerend goed kunt verkopen.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Taxatie bedrijfs onroerend goed

Bent u van plan bedrijfs onroerend goed te verkopen en wilt u allereerst een taxatie laten uitvoeren? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en graag een aanbod. Onze erkende taxateurs komen graag op locatie voor een waardebepaling, zodat u snel uw bedrijfs onroerend goed kunt verkopen. Wij kopen alle soorten bedrijfs onroerend goed direct voor eigen rekening. Dien een aanvraag in voor een afspraak op locatie.

Een taxatie laten uitvoeren voor uw bedrijfs onroerend goed

Als u bedrijfs onroerend goed wenst te verkopen, dan is een grondige taxatie van belang. Zo heeft u een reële, actuele waardebepaling die u kunt gebruiken voor het verkopen van bedrijfs onroerend goed. Zo kan het tevens fungeren als betrouwbaar onderpand voor bijvoorbeeld financiering. Er is in weze wel een verschil tussen een taxatierapport en een waardebepaling. Zo is een taxatierapport veel uitgebreider in vergelijking met een waardebepaling. Bij een taxatie van bedrijfs onroerend goed, wordt er altijd gekeken naar factoren zoals de onderhoudsstaat, omvang, ligging, energielabel en wordt er ook gekeken naar de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbaar bedrijfs onroerend goed, maar ook als het pand in een verhuurde staat verkeert, is een verkoop mogelijk.

De kosten voor een taxatie van bedrijfs onroerend goed

Het (onafhankelijk) laten taxeren van bedrijfs onroerend goed gaat altijd gepaard met kosten. Zo kunt u een taxatiebedrijf inschakelen of een onafhankelijke lokale taxateur. Gemiddeld bent u tussen de €500 en €1000 kwijt, maar dit kan oplopen afhankelijk van de complexiteit van de taxatie en uiteraard de omvang van het betreffende pand. Voor een waardebepaling hoeft u vaak geen kosten af te dragen. In de regel betaalt u nooit meer dan 1% van de taxatiewaarde.

Gratis waardebepaling en verkoop aan Sons Real Estate

Als u snel bedrijfs onroerend goed wilt verkopen, zonder een lang en onzeker verkooptraject in te moeten gaan, dan kunt u uw pand(en) direct verkopen aan een gespecialiseerde opkoper. Bij Sons Real Estate kunt u een aanvraag doen voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie, waarna u direct een bod ontvangt zonder enig voorbehoud. Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!