Onroerend goed verkopen?

Uw onroerend goed verkopen? Meldt uw onroerend goed direct aan voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.
Voor de verkoop van alle soorten vastgoed
Direct een vrijblijvend bod

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed

Direct zekerheid

Geen voorbehoud van financiering

Alle soorten vastgoed

Voor een directe verkoop van huizen, beleggingspanden en bedrijfspanden

Geen makelaarskosten

Bespaar direct duizenden euro's op de verkoop van uw vastgoed

Alle soorten vastgoed

Van kleinschalig bedrijfspand of woning tot grootschalige vastgoed portefeuilles

Direct passend bod op uw vastgoed

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw vastgoed.

Home » Vastgoed » Onroerend goed verkopen?

Heeft u onroerend goed te koop of wilt u onroerend goed kopen?

Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop en verkoop van onroerend goed. Wanneer u onroerend goed wilt kopen of verkopen dan is het belangrijk dat u hierin goed wordt begeleid en geadviseerd. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van onroerend goed. Wij brengen koper en verkoper van onroerend goed met elkaar in contact en begeleiden daarbij om een soepele transactie tot stand te laten komen. Daarnaast zijn wij zelf altijd op zoek naar onroerend goed om onze eigen portefeuille mee uit te breiden en te diversificeren.

Onroerend goed makelaar

Als onroerend goed makelaar hebben wij veel ervaring en expertise bij de aan en verkoop van onroerend goed. Vanzelfsprekend zijn wij er ons van bewust dat er veel kapitaal gemoeid is bij de overdracht van onroerend goed en daarom is het van groot belang dat er zeer secuur en uiterst zorgvuldig te werk wordt gegaan. Indien u geen vaste notaris heeft kunnen wij u bovendien begeleiden bij het kiezen van een geschikte notaris en bij zeer complexe zaken kunnen wij indien gewenst ook een vastgoedjurist inschakelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets over het hoofd ziet of dat u zich moet gaan verdiepen in juridische en vakspecifieke termen omtrent onroerend goed makelaardij.

Investeren in onroerend goed

Investeren in onroerend goed is een goede belegging. Steeds meer Nederlanders beleggen in onroerend goed vanwege de te verwachten negatieve spaarrente. Banken willen in de toekomst geld vragen voor het stallen van geld op de bank. Daardoor zoeken steeds meer Nederlanders naar een manier om hun geld veilig te stallen zonder al te veel risiso’s. Het voordeel van onroerend goed als belegging is dat er naast mogelijke waardestijging van het pand ook nog eens een goed rendement valt te behalen uit verhuurd onroerend goed. Sons Real Estate richt zich daarom alleen op beleggingspanden die ook in economisch slechte tijden gemakkelijk verhuurd raken. Dit zijn met name woonhuizen die zich bevinden in en rondom de grote steden. Wij zoeken naar onroerend goed om in te beleggen voor de verhuur aan expats, studenten, gezinnen of starters op de woningmarkt. Het gemiddeld rendement van dit onroerend goed ligt namelijk gemiddeld tussen de 6 en 8% buiten de eventuele waardestijging van de woning.

Welk soort onroerend goed kopen en verkopen wij?

Sons Real Estate richt zich hoofdzakelijk op het volgende onroerend goed; woningen, kantoorpanden, grondposities, hotels, zorgvastgoed en bedrijfspanden. Heeft u dus onroerend goed in Nederland of ergens anders in de Benelux dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Buiten de Benelux zijn wij helaas niet actief.

Onroerend goed beheer

Naast de aan en verkoop van beleggings onroerend goed, beheren wij het ook. Zo heeft u geen omkijken naar uw onroerend goed en kunt u zich bezighouden met andere zaken, zoals het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Met het beheer van uw onroerend goed nemen wij u alles uit handen. Zo innen wij de huurpenningen, verrichten klein onderhoud en houden wij een oogje in het zeil bij uw vastgoed. Zo bent u er van verzekerd dat uw vastgoed geen achterstallig onderhoud heeft en er geen aanschrijvingen van de gemeente op uw pand komen te zitten.

Meer informatie

Wij zijn veel actief in onroerend goed in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Breda, Tilburg en Eindhoven. Echter zijn wij ook actief in alle andere grote en middelgrote steden en omliggende gemeentes. Voor vragen kunt u ons dan altijd contacten per mail op sales@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350.

Verkoop onroerend goed btw

De verkoop van onroerend goed is een aantal gevallen altijd belast met btw. Hieronder beschrijven we in welke gevallen het verkopen van onroerend goed wel is belast met btw. In alle andere gevallen is de levering van onroerend goed vrij van btw. Echter kunt u er samen met de koper vaak voor kiezen om toch btw te berekenen. U dient hiervoor toestemming te vragen aan uw belastingkantoor, of uw keuze vast te leggen in de notariële akte van levering.

 

Wanneer verplicht belast met btw leveren?

In de volgende gevallen dient u altijd met btw te belasten

Wanneer kiezen voor een levering met btw?

Verkoopt u een onroerende zaak die langer dan 2 jaar in gebruik is? Dan is dit in principe vrijgesteld van btw. Heeft u btw betaald bij de aankoop van het pand? Dan kan het voordelig zijn te kiezen voor verkoop met btw.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Verkoop uw vastgoed aan Sons Real Estate

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed
Wij bieden rond de marktwaarde
Bod zonder voorbehoud van financiering
Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed.
Voor de aankoop of verkoop van uw vastgoed

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten vastgoed vraagstukken
Altijd op zoek naar nieuwe vastgoed
Van begin tot eind ontzorgd
Voor alle soorten vastgoed
Persoonlijke en discrete communicatie

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!