De waarde van verhuurd onroerend goed bepalen

De waarde van verhuurd onroerend goed bepalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct marktconform bod

Direct een marktconform bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Sons Real Estate neemt direct de huurcontracten over in eigen beheer

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

De waarde van verhuurd onroerend goed bepalen?

Wilt u de waarde van verhuurd onroerend laten bepalen? Sons Real Estate is een landelijk actief investeringsmaatschappij en stuurt graag een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van onze deskundige taxateurs, wordt de waarde van uw verhuurd onroerend goed vlot bepaald. Vervolgens ontvangt u ook direct een vrijblijvend bod en kunt u besluiten uw onroerend goed direct te verkopen voor een eerlijke marktconforme prijs. We verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Neem contact op voor een kosteloze waardebepaling van uw verhuurd onroerend goed.

Verhuurd onroerend goed taxeren

Bij het verkopen van onroerend goed in een verhuurde staat, komen er verschillende factoren om de hoek kijken. Een taxateurs zal de waarde van onroerend goed in een verhuurde staat bepalen door rekening te houden met de standaard factoren zoals de ligging, onderhoudsstaat, type onroerend goed en formaat, maar ook andere factoren zoals de huidige huurprijs en huurovereenkomst.

 

Zo is de huurprijs van belang om te kijken of de huurprijs marktconform is ten opzichte van vergelijkbare woningen in de wijk of regio. De huurprijs reflecteert vaak de staat, eventuele gebreken en andere waardebepalende factoren. De huurovereenkomst tussen verhuurder en bestaande huurder is tevens van belang. Denk bijvoorbeeld aan de duur van het contract, eventuele opzegtermijnen, huurverhogingen en andere afspraken.

Verkoop uw onroerend goed direct aan Sons Real Estate

Als u de waarde van uw onroerend in verhuurde staat wilt laten bepalen, dan kunt u vrijblijvend terecht bij Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt divers onroerend goed direct voor eigen rekening. We zijn geïnteresseerd in elk soort onroerend goed, ongeacht de staat of locatie. Ook als u problemen ondervindt met huurders en u toch uw verhuurd onroerend goed wenst te verkopen, helpen wij u graag verder. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Binnen één week bij de notaris is mogelijk
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!