Huis verkopen zonder makelaar

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Verkoop uw huis direct aan een vastgoedbedrijf zonder tussenkomst van een makelaar

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Geen bezichtigingen

Bij een directe verkoop hoeft u dus geen bezichtigingen te organiseren

Alle soorten woningen

Verkoop van alle soorten woningen. Ook met (verborgen) gebreken.

Geen makelaarskosten

Wij zijn de makelaar die kosten in rekening brengt aan de koper

Home / Huis verkopen / Zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun huis te verkopen zonder makelaar. U bespaart namelijk al snel duizenden euro’s aan makelaarskosten. Sons Real Estate is een woninginkooporganisatie. U kunt uw huis dus direct aan ons verkopen zonder de tussenkomst van een verkoopmakelaar.

Wij brengen altijd geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw huis en u zit dus nergens aan vast. Ons bod is zonder financieringsvoorbehoud dus bij akkoord bent u er direct van verzekerd dat uw huis ook echt daadwerkelijk verkocht is. Verkoopt u uw woning via de makelaar dan ontvangt u vrijwel altijd biedingen onder financieringsvoorbehoud. Hierbij loopt het regelmatig spaak dat de koper zijn financiering niet rond krijgt. 

Wanneer u uw huis aan een vastgoedbedrijf verkoopt bent u verzekerd van een soepele verkoop. Zo heeft u achteraf nooit problemen wanneer er verborgen gebreken worden ontdekt na de verkoop van uw huis. Deze zijn namelijk voor rekening van ons. Ook kan de verkoop al binnen één week plaats vinden. U kunt dus, indien gewenst, de volgende week al bij de notaris zitten.

U bepaalt zelf de verkoopprijs wanneer 

Een makelaar heeft er het meeste belang bij om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Hoe vaker de makelaar moet bezichtigen, hoe meer tijd en geld hij er aan kwijt is. Daarom zet hij uw woning tegen een scherpe prijs op de markt zodat hij er van verzekerd is dat uw huis snel verkocht is. Wanneer u uw huis zonder makelaar gaat verkopen kunt u zelf de prijs bepalen en zo bent u dus altijd verzekerd van een goede deal.

Voordelen huis verkopen zonder makelaar aan vastgoedbedrijf

Werkwijze van Sons Real Estate

Stap 1:
U vraagt een gratis en vrijblijvend bod aan op uw woning

Stap 2:
Wij rijden geheel vrijblijvend bij u langs voor een woningopname. We bekijken de staat van onderhoud en horen graag uw verhaal.

Stap 3: 
Wij nemen één tot twee dagen de tijd om een bod voor te bereiden. Dit bod ontvangt u van ons schriftelijk per mail.

Stap 4: 
U kunt het bod accepteren of afwijzen. Wanneer u het bod accepteert, kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Ook deze kosten nemen wij voor ons rekening. In de koopovereenkomst wordt direct na overleg de datum van overdracht vastgelegd. Zo bent u verzekerd van één verkoop naar uw voorwaarden.

Stap 5:
De overdracht bij de notaris. De overdracht vind plaats bij de notaris. U hoeft alleen de sleutels van de woning mee te nemen en vervolgens ontvangt u de gelden vanaf de notaris op uw rekening.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het verkopen van een huis buiten een makelaar om of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook meer lezen over het verkopen van huizen zonder makelaar koopcontract of zonder funda. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Andere relevante pagina’s

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!