De waarde van onroerend goed in verhuurde staat

Waarde van onroerend goed in verhuurde staat? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct marktconform bod

Direct een marktconform bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Sons Real Estate neemt direct de huurcontracten over in eigen beheer

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

De waarde van onroerend goed in verhuurde staat

Heeft u onroerend goed dat u verhuurd en overweegt u het te verkopen? U kunt uw onroerend goed in verhuurde staat op een zorgeloze manier verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve investeringsmaatschappij en geïnteresseerd in elk soort onroerend goed, ook wanneer het in een verhuurde staat verkeert. Neem contact op en ontdek op korte termijn de waarde van uw onroerend goed in verhuurde staat. We streven naar een waardebepaling binnen één werkdag. 

Onroerend goed in verhuurde staat waarderen

Om de waarde van onroerend goed in verhuurde staat te bepalen, zijn verscheidene factoren van belang. Een erkend taxateur zal dan ook alle informatie over de betreffende verhuurde onroerend goed verzamelen, om vervolgens een berekening te maken. Gegevens zoals de locatie, type onroerend goed, formaat, huurprijs, huurovereenkomst en uiteraard de onderhoudsstaat en verkoopcijfers van vergelijkbaar onroerend goed.

 

Verwachte huurinkomsten

Door te kijken naar verwachte huurinkomsten kan de huidige waarde van onroerend goed in een verhuurde staat worden berekend. Factoren zoals inflatie, onderhoudskosten en eventuele huurstijgingen worden meegenomen in deze zogenaamde DCF (discounted cash flow-methode) berekening.

 

Kapitalisatiemethode

De kapitalisatiefactor is een percentage dat gebaseerd is op de marktrente en de gepaarde risico’s bij het verhuren van een woning. Door de netto huurinkomsten van een woning in verhuurde staat te delen door een kapitalisatiefactor, kan de waarde worden bepaald.

Verkoop uw onroerend goed direct aan Sons Real Estate

Bent u benieuwd naar de precieze waarde van uw onroerend goed in verhuurde staat, wellicht omdat u een verkoop overweegt? Sons Real Estate staat voor u klaar om een naadloze overgang te garanderen. Onze vastgoedexperts zijn nationaal actief en zouden graag onze deskundige taxateurs sturen voor een kosteloze waardebepaling op uw locatie. Meteen daaropvolgend kunt u een vrijblijvend bod verwachten zonder enige verplichtingen, en we zullen het volledige verkoopproces vanaf het moment van aanvraag tot aan de notariële overdracht vakkundig beheren. Wij hebben interesse in allerlei soorten onroerend goed, van logistieke centra, kantoorruimtes en industriële hallen tot woon- en commercieel vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak op uw locatie te regelen.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Binnen één week bij de notaris is mogelijk
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!