Huis met overwaarde verkopen

Heeft u een huis met overwaarde en wilt u dit verkopen? Sons Real Estate kan een snelle en soepele verkoop van uw huis realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn hierbij niet afhankelijk van voorbehouden van financiering. Uw partner voor de verkoop van uw huis met overwaarde.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis met overwaarde verkopen

Heeft u een huis met overwaarde en wilt u dit verkopen? Sons Real Estate kan een snelle en soepele verkoop van uw huis realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn hierbij niet afhankelijk van voorbehouden van financiering. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen hierdoor is het gunstig om uw woning te verkopen. Wellicht dat dit de aanleiding kan zijn waardoor u overweegt om uw huis te verkopen.

Uw huis snel verkopen

Door de wet en regelgeving omtrent het financieren van vastgoed is dit voor veel partijen steeds lastiger om direct uw woning over te kopen. Onder andere door de benodigde inbreng van eigen vermogen waar niet iedereen over beschikt. Daarnaast kan een partij altijd afwijken van de koop als de partij ervoor kiest om uw woning onder voorbehoud van financiering te kopen. U wilt immers verzekerd zijn van een verkoop en dit kan niet iedere partij aanbieden. Sons Real Estate geeft u graag zekerheid over uw woning door een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering te doen en deze direct van u over te nemen.

Waarom onze partners voor ons kiezen

Waarom uw huis met overwaarde verkopen aan Sons Real Estate?

Waarom uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Als u van plan bent om te gaan verhuizen is het van belang om te weten in welke prijscategorie u een woning kan financieren. Het maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker als u exact weet hoeveel bestedingsruimte u heeft. Daarbij is ook de snelheid waarmee u een bod   kunt doen op het huis waar u wilt gaan wonen van groot belang. Door de grote druk op de woningmarkt worden de huizen die te koop staan aangeboden, steeds sneller verkocht. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat, als u uw droomhuis heeft gevonden dit aan een andere partij wordt verkocht doordat de verkoop van uw huidige woning of de financiering niet op tijd rond zijn. Om zekerheid te genereren dat, u als u uw droomhuis heeft gevonden u deze ook daadwerkelijk kan kopen, heeft Sons Real Estate de oplossing voor u. Wij kopen uw huis direct op zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn in de zoektocht naar een nieuwe woning en u straks niet met hoge kosten komt te zitten doordat uw oude woning nog niet verkocht is. 

Indien u uw huis verkoopt aan Sons Real Estate maar nog geen nieuwe woning heeft gevonden kunt u in overleg met ons in uw huidige woning blijven wonen totdat u de nieuwe woning van uw dromen heeft gevonden. Hierdoor hoeft u geen extra kosten te maken voor het opslaan van spullen of uw inboedel twee keer te moeten verhuizen. Zo kunt u zorgeloos opzoek naar dat ene huis dat aan uw wensen voldoet. Wij zijn zelf ook in het bezit van een uitgebreide woning portefeuille waar mogelijk misschien een woning bijzit waar u naar opzoek bent.

Overwaarde

Heeft u een woning met overwaarde en wilt u deze graag verkopen? Sons Real Estate is de partij die deze van u overkoopt. Overwaarde betekent dat je woning meer waard is dan de hoogte van je hypotheekschuld. Is je huis in de loop de jaren in waarde hoger geworden? Of heb je in meer afgelost op je hypotheek? Dan heb je een overwaarde gecreëerd. Als de uitkomst positief is van de overwaarde kan je, je huis verkopen.  

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een huis met overwaarde? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via sales@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden zijn bij de verkoop van uw woning met overwaarde. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!