Beleggingspand verkopen? Sons Real Estate beleggingspanden
Vastgoed

Beleggingspand verkopen?

Uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand

Beste prijs voor uw beleggingspand

Grootste kopersnetwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers.

Geen courtagekosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand

Groot aanbod Randstad

Zeer groot aanbod beleggingspanden in de randstad!

Home / Beleggingspanden / Beleggingspand verkopen

Beleggingspand  verkopen?

Wilt u uw beleggingspand verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij beschikken over een landelijk investeerdersnetwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers die klaar staan om uw beleggingspand over te nemen.

Wij verkopen uw beleggingspand middels 'stille verkoop'. Zo komt uw pand niet op de openbare markt terecht en raakt het niet besmet. Onze kopers bieden altijd zonder enige voorbehouden, waardoor u verzekerd bent van een snelle verkoop. Wilt u uw beleggingspand verkopen tegen de beste prijs en zonder enige makelaarskosten. Verkoop uw beleggingspand dan samen met Sons Real Estate. • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
 • Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
 • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
 • Biedingen zonder financieringsvoorbehoud
 • Grootste kopersnetwerk met beleggers en opkopers
 • Wij regelen alles van A tot Z tijdens de verkoop van uw pand

Het beste bod dankzij groot netwerk

Wij beschikken over een zeer groot netwerk van particuliere beleggers, makelaars en beleggingsfondsen. Waarmee wij vraag en aanbod bij elkaar brengen, zonder de tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij de verkopende partij geen courtagekosten in rekening wordt gebracht en hoeft verkoper dit ook niet in zijn prijs door te berekenen. 

"Zo heeft u dus de beste deal bij de verkoop van uw beleggingspand!"


Beleggingspand verkopen

null

Pand in verhuurde staat verkopen

Zowel leegstaande als verhuurde beleggingspanden kunt u met ons verkopen. Voor verkoop van uw beleggingspanden, kunt u ons gebruikelijke formulier invullen. Gratis en vrijblijvend voeren wij een waardebepaling uit.

En ook voor het geval u tegen bepaalde zaken en problemen aanloopt, is het mogelijk om u door Sons Real Estate te laten helpen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen. Denk aan bijvoorbeeld advies op het gebied van verhuurbeheer. Of het gaat om het uitzetten van een huurder bij verkoop of juridische vragen, stel ze gerust en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Beleggingspand verkopen

Rendement beleggingspand

Op dit moment verkopen wij als makelaar beleggingspanden met een gemiddeld rendement van tussen de 5% en %. Bevind het beleggingspand zich op een A locatie dan kan het zo zijn dat het pand onder de 5% rendement wordt aangeboden.


Overdrachtsbelasting

Heeft u een beleggingspand minder dan een half jaar in uw bezit dan krijgt u de overdrachtsbelasting van 2% terug. Koopt u een beleggingspand aan voor de lange termijn dan betaald u 2% overdrachtsbelasting bij een woonhuis en 6% overdrachtsbelasting bij een bedrijfspand. Deze overdrachtsbelasting krijgt u niet terug.


Bereken het rendement

Een rendementsberekening wordt gemaakt aan de hand van de volgende gegevens en formule.

"Jaarlijkse huuropbrengsten ex g/w/l – Vaste kosten ( VVE, Gemeentelijke belastingen e.d.) : Aankoopprijs incl overdrachtsbelasting = Rendement"


Geen belasting over huuropbrengsten

U betaald als particuliere belegger geen belasting over uw huuropbrengsten, dus hoeft u daar ook geen rekening mee te houden met het bepalen van uw rendement en kunt u dus zien als een fiscaal voordeel bij het beleggen in vastgoed.

Beleggingspand verkopen

Overzicht beleggingspanden

Waar is Sons Real Estate actief?

Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar beleggingspanden in grote steden in heel Nederland. Wij zijn voornamelijk actief in de grote steden van de randstad en de omliggende gemeenten. Veel beleggingsobjecten bevinden zich in of rondom Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook in grote steden zoals Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Breda, Tilburg of Nijmegen hebben wij regelmatig beleggingspanden. Neem contact met ons op en ontvang gericht beleggingsobjecten die wij middels stille verkoop discreet aan u kunnen aanbieden.


Waarom uw beleggingspand verkopen met Sons Real Estate?

 • Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand
 • Zeer groot aanbod beleggingspanden in de Randstad
 • Kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies op maat


Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 070 737 0462. Ook kunt u onze knop 'kom in contact' aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

 

Meer informatie binnen onze website:

- Beleggingspanden onroerend goed

 - Veelgestelde vragen

 - Blog


Waarom nu investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed heeft veel voordelen. Voordat u wilt gaan investeren in vastgoed is het verstandig om een goede afweging te maken.

 • Blijvende vraag naar huurwoningen in zowel economische goede als slechte tijden.
 • Stijgende huurprijzen door zowel economische als politieke omstandigheden.
 • Maandelijks een passief inkomen zonder stress
 • Naast hoog rendement ook stijgende woningprijs, waarmee u uw pensioen vergroot
 • Wij kunnen uw vastgoed ook beheren, zo bent u volledig ontzorgt en heeft u er dus geen omkijken naar.
 • Bescherming tegen inflatie. Investeren in vastgoed is veel minder inflatie gevoelig.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate?

 • Zeer groot netwerk aan woningcorporaties, beleggers, makelaars en gemeenten, waardoor we beschikken over een groot aanbod aan vastgoed.
 • Beschikken over ons eigen bouwbedrijf, waardoor we vastgoed tegen de kostprijs kunnen verbouwen en verhuur klaar maken
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders, waardoor wij woningen snel kunnen verhuren
 • Kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgt en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.


Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

arrow_drop_up arrow_drop_down