Beleggingspand verkopen? Sons Real Estate beleggingspanden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Beleggingspand verkopen?

Uw partner bij het verkopen van beleggingspanden

Vastgoedadvies op maat

Kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies op maat.

Groot aanbod Randstad

Zeer groot aanbod beleggingspanden in de randstad!

Geen courtagekosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand.

Home / Beleggingspanden / Beleggingspand verkopen

Beleggingspand  verkopen?

Ziet u af van uw beleggingspand? Sons Real Estate beschikt over een groot investeerdersnetwerk waar u uw beleggingspand aan kunt verkopen. Vanwege de omvang van ons netwerk en ons specialisme in vastgoedbelegging, is een eerlijke en goede waardebepaling gegarandeerd. Sons Real Estate is uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand of investeringspand! 


Ja, ik wil een waardebepaling ontvangen


  • Vrijblijvend gratis waardebepaling
  • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
  • Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
  • Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand

Het beste bod dankzij groot beleggers netwerk

Wij beschikken over een zeer groot netwerk van particuliere beleggers, makelaars en beleggingsfondsen. Waarmee wij vraag en aanbod bij elkaar brengen, zonder de tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij de verkopende partij geen courtagekosten in rekening wordt gebracht en hoeft verkoper dit ook niet in zijn prijs door te berekenen. 

"Zo heeft u dus de beste deal bij de verkoop van uw beleggingspand!"

null


Pand in verhuurde staat verkopen

Ook voor als u een beleggingspand heeft waar u vanaf wilt, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Voor verkoop van uw beleggingspanden, kunt u ons gebruikelijke formulier invullen. Gratis en vrijblijvend voeren wij een waardebepaling uit.

En ook voor het geval u tegen bepaalde zaken en problemen aanloopt, is het mogelijk om u door Sons Real Estate te laten helpen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen. Denk aan bijvoorbeeld advies op het gebied van verhuurbeheer. Of het gaat om het uitzetten van een huurder bij verkoop of juridische vragen, stel ze gerust en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.


Rendement Belegginspand

Rendement beleggingspand

Op dit moment verkopen wij als makelaar beleggingspanden met een gemiddeld rendement van tussen de 7% en 9%. Bevind het beleggingspand zich op een A locatie dan kan het zo zijn dat het pand onder de 7% rendement wordt aangeboden, maar doorgaans kunt u bij ons beleggingspanden met een minimum rendement van 7% verwachten.

Overdrachtsbelasting

Heeft u een beleggingspand minder dan een half jaar in uw bezit dan krijgt u de overdrachtsbelasting van 2% terug. Koopt u een beleggingspand aan voor de lange termijn dan betaald u 2% overdrachtsbelasting bij een woonhuis en 6% overdrachtsbelasting bij een bedrijfspand. Deze overdrachtsbelasting krijgt u niet terug.

Bereken het rendement

Een rendementsberekening wordt gemaakt aan de hand van de volgende gegevens en formule.

"Jaarlijkse huuropbrengsten ex g/w/l – Vaste kosten ( VVE, Gemeentelijke belastingen e.d.) : Aankoopprijs incl overdrachtsbelasting = Rendement"

Geen belasting over huuropbrengsten

U betaald als particuliere belegger geen belasting over uw huuropbrengsten, dus hoeft u daar ook geen rekening mee te houden met het bepalen van uw rendement en kunt u dus zien als een fiscaal voordeel bij het beleggen in vastgoed.

Overzicht beleggingspanden

Waar is Sons Real Estate actief?

Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar beleggingspanden in grote steden in heel Nederland. Wij zijn voornamelijk actief in de grote steden van de randstad en de omliggende gemeenten. Veel beleggingsobjecten bevinden zich in of rondom Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook in grote steden zoals Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Breda, Tilburg of Nijmegen hebben wij regelmatig beleggingspanden. Neem contact met ons op en ontvang gericht beleggingsobjecten die wij middels stille verkoop discreet aan u kunnen aanbieden.

Waarom uw beleggingspand verkopen met Sons Real Estate?

  • Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand
  • Zeer groot aanbod beleggingspanden in de Randstad
  • Kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies op maat


Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 070 737 0642. Ook kunt u onze knop 'kom in contact' aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op. 

Meer informatie binnen onze website:

- Beleggingspanden onroerend goed

 - Veelgestelde vragen

 - Blog


Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek