Beleggingspand verkopen of beleggingspanden aankopen? Sons Real Estate
Beleggingspanden Breda

Beleggingspanden verkopen en aankopen

Uw partner bij het verkopen, aankopen en beheren van beleggingspanden

2

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw pand

4

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Geen courtagekosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand.

Beleggingspand verkopen of aankopen?

Uw beleggingspand verkopen, of bent u op zoek naar beleggingspanden? Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop of verkoop van investeringspanden. Wij weten voor elk beleggingspand de juiste koper te vinden. Wilt u snel uw beleggingspand verkopen tegen de beste verkoopvoorwaarden

  • Vrijblijvend gratis waardebepaling
  • Geen makelaarskosten bij verkoop van uw pand
  • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
  • Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
  • Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand


Het beste bod dankzij groot beleggers netwerk

Wij beschikken over een zeer groot netwerk met particuliere beleggers, makelaars en beleggingsfondsen. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, zonder de tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij de verkopende partij geen courtagekosten in rekening wordt gebracht en hoeft de verkoper dit ook niet in zijn prijs door te berekenen.

"Zo heeft u dus de beste deal bij de aankoop of verkoop van uw beleggingspand!"

vastgoed kopen om te verhuren

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Beleggingspanden

Beleggingspanden te koop

Meld u aan voor aanbod 'stille verkoop beleggingspanden'

Online worden slechts een beperkt aantal beleggingspanden te koop aangeboden. Het grootste deel van de beleggingspanden wordt namelijk off market verkocht. Dit doen wij middels ‘’stille verkoop’’. Dat wil zeggen dat de panden die wij krijgen aangeboden direct verkopen zonder dat wij deze op de openbare markt aanbieden. Sons Real Estate beschikt over het grootste Off Market vastgoed aanbod!

Wij verkopen uw beleggingspand 'stil en gericht'

Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de partijen aan wie wij het pand aanbieden ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Wij weten waarnaar zij op zoek zijn en zij zijn in de meeste gevallen direct bereid om een bod uit te brengen. Wij weten dus exact van al onze beleggers wat zij precies zoeken en of het geen wat zij zoeken aansluit op het geen wat aangeboden wordt. Al deze beleggers bieden bovendien in de meeste gevallen zonder voorbehoud financiering. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper.

Zoekopdracht beleggingspanden

Investeren in beleggingspanden? Geef uw prijsklasse en eisen aan ons door

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u discreet en gericht op de hoogte van geschikte beleggingspanden

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Beleggingspanden

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Alle banken met uitzondering van Rabobank

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Beleggingspand al vanaf 20% eigen geld inbreng

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Verhuurd beleggingspand te koop

Heeft u een verhuurd beleggingspand te koop of wilt u een verhuurd beleggingspand kopen? Sons Real Estate begeleid u bij de aan- of verkoop van een verhuurd beleggingspand. Wij beschikken dagelijks over een nieuw aanbod aan beleggingspanden. Wij zorgen voor het huurders, maar wij kopen ook reeds verhuurde woningen op.

Het voordeel van een verhuurd beleggingspand kopen is dat u er in de meeste gevallen heel weinig tijd aan kwijt ben. Wanneer het rendement goed is en er geen klachten door buren of over de huurders zijn dan hoeft u na de overdracht van het pand verder niets te doen en hoeft u zich alleen bezig te houden met het incasseren van de huurpenningen. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Met ons vastgoedbeheer, zorgen wij voor:

- Het innen van de huurpenningen

- Het contact met de huurders

- Het houden van controles op het pand

En waar nodig in overleg onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.


Pand in verhuurde staat verkopen

Ook voor als u een beleggingspand heeft waar u vanaf wilt, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Voor verkoop van uw panden in verhuurde staat, kunt u ons gebruikelijke formulier invullen. Gratis en vrijblijvend voeren wij een waardebepaling uit.

En ook voor het geval u tegen bepaalde zaken en problemen aanloopt, is het mogelijk om u door Sons Real Estate te laten helpen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen. Denk aan bijvoorbeeld advies op het gebied van verhuurbeheer. Of het gaat om het uitzetten van een huurder bij verkoop of juridische vragen, stel ze gerust en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.

null

Beleggingspanden

Rendement beleggingspand

Op dit moment verkopen wij als beleggingsmakelaar beleggingspanden met een goed rendement. Tevens zoeken wij altijd naar locaties waarbij een waardestijging van het pand op de lange termijn verwacht kan worden.

Overdrachtsbelasting

Heeft u een beleggingspand minder dan een half jaar in uw bezit dan krijgt u de overdrachtsbelasting van 2% terug. Koopt u een beleggingspand aan voor de lange termijn dan betaald u 2% overdrachtsbelasting bij een woonhuis en 6% overdrachtsbelasting bij een bedrijfspand. Deze overdrachtsbelasting krijgt u niet terug mits u het pand weer binnen een half jaar verkoopt. De overheid is bezig met een plan om beleggers in 2020 8% overdrachtsbelasting te laten betalen.

Bereken het rendement

Een rendementsberekening wordt gemaakt aan de hand van de volgende gegevens en formule.

"Jaarlijkse huuropbrengsten ex g/w/l – Vaste kosten ( VVE, Gemeentelijke belastingen e.d.) : Aankoopprijs incl overdrachtsbelasting = Rendement"

Geen belasting over huuropbrengsten

U betaald als particuliere belegger geen belasting over uw huuropbrengsten, dus hoeft u daar ook geen rekening mee te houden met het bepalen van uw rendement en kunt u dus zien als een fiscaal voordeel bij het beleggen in vastgoed.

Beleggingspanden

Overzicht beleggingspanden

Waar is Sons Real Estate actief?

Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar beleggingspanden in grote steden in heel Nederland. Wij zijn voornamelijk actief in de grote steden van de randstad en de omliggende gemeenten. Veel beleggingsobjecten bevinden zich in of rondom Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook in grote steden zoals Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Breda, Tilburg of Nijmegen hebben wij regelmatig beleggingspanden. Neem contact met ons op en ontvang gericht beleggingsobjecten die wij middels stille verkoop discreet aan u kunnen aanbieden.


Waarom uw beleggingspand kopen of verkopen met Sons Real Estate?

  • Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand
  • Zeer groot aanbod beleggingspanden in de Randstad
  • Kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies op maat


Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de aan of verkoop van een beleggingspand? Lees ook hier meer over vastgoedbelegging. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 070 737 0462. Ook kunt u onze knop 'kom in contact' aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op. 

Meer informatie binnen onze website:

- Beleggingspanden onroerend goed

- Beleggingspand verkopen

- Bedrijfspand kopen en verhuren

 - Veelgestelde vragen

 - Blog


Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie 

Vanaf € 285,-

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

Snel huis verkopen

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-

arrow_drop_up arrow_drop_down