Wilt u uw huis verkopen bij een scheiding?

Direct uw woning verkocht met zekerheid zonder makelaar(skosten)
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Wilt u uw huis verkopen bij een scheiding?

Het huis verkopen tijdens een scheiding kan veel problemen veroorzaken. Tijdens de verkoop van een huis kunnen flinke meningsverschillen ontstaan. Zeker wanneer het huis een langere tijd te koop staat kan het al snel flink uit de hand lopen. De één wil de prijs verlagen en de ander vind weer dat de woning een opfrisbeurt nodig heeft. Zo kunt u lijn recht tegen over elkaar staan en kan het zelfs gebeuren dat jullie er samen niet meer uit komt.

Daarom is het belangrijk om bij de scheiding van tevoren goed alles vast te leggen over de verkoop van het huis. Zo voorkomt u achteraf flinke onenigheid mocht het huis niet gemakkelijk verkocht raken. Daarom kiezen veel mensen er tijdens een scheiding voor om hun huis te verkopen aan een makelaar die ook zelf woningen koopt. Zo is men verzekerd dat het huis direct verkocht is en bespaart men bovendien ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Sons Real Estate, de makelaar die uw huis direct aankoopt

Werkwijze bij de verkoop van uw huis tijdens een echtscheiding aan Sons

1. Wij komen eerst langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Na de woningopname ontvang u binnen twee werkdagen een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer binnen onze website

Alle soorten woningen

Geërfde koopwoningen

Geërfde afbetaalde woningen
Geërfde huizen met of zonder hypotheek
Geërfde woningen met restschuld
Huizen van alle jaartallen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!