Vastgoed financieren - Voor de beste financiering & hypotheek - Sons
arrow_drop_up arrow_drop_down
Vastgoed Financieren

Vastgoed Financieren

Uw partner bij financieren van alle soorten vastgoed

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Verrassend aanbod

Dagelijks nieuw aanbod van woningvastgoed!

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van jouw woning.

Vastgoed financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp van een tussenpersoon bij het vinden van de juiste financiering een vereiste. Sons Real Estate helpt u in een persoonlijk gesprek bij het vinden van de meest passende vastgoedfinanciering.

Bij vrijwel elke vastgoedbank kunt u namelijk voor het financieren van een beleggingspand niet terecht zonder tussenpersoon. Op dit moment zijn er slechts een beperkt aantal banken actief dat beleggingspanden financiert. Daarom wilt u natuurlijk wel elke vastgoed financieringsbank kunnen vergelijken om zo tot het meest passende aanbod voor u te komen.

Vastgoedhypotheken

Vastgoedhypotheken aanbieden


De banken die vastgoedhypotheken aanbieden zijn er voor zowel de kleine als grote belegger. Of u nu uw eerste beleggingspand wilt aankopen of juist een financiering wilt voor een vastgoedportefeuille van €10 miljoen, de vastgoedhypotheek is er voor elke belegger!Lenen

Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de verschillende hypotheken. Sommige banken bieden namelijk al een vastgoed hypotheek aan waarbij u slechts 20% eigen middelen nodig heeft. Zo kunt u in de meeste gevallen dus al met €30.000,- een beleggingspand aankopen met een waarde van rond de €150.000,-. Wanneer u daarbij een rendement behaald van 7,5% en de vastgoed hypotheek heeft bv. een rente van 4,5% dan behaalt u dus ook een flinke rendement op uw geleend geld.

U maakt dus naast uw eigen investering geld op geleend geld! Het nadeel van 80% lenen is echter vaak wel weer dat de rente een stuk hoger ligt dan wanneer u slechts 60% van de investering leent.

Financiering

Financiering

Heeft u op korte termijn een financiering of herfinanciering nodig en is de financiering slechts voor enkele weken of maanden dan is dit ook mogelijk. Dit is bij de meeste banken niet mogelijk, maar toch zijn er enkele financierders die dit soort leningen aanbieden. Dit soort leningen zijn voornamelijk voor bedrijven die handelen in vastgoed. Zo kunt u bijvoorbeeld vastgoed aankopen dat zich in slechte staat bevindt en dit in enkele maanden opknappen en weer doorverkopen met winst zonder dat u een langlopende lening hoeft aan te gaan. Ook kunt u zo een financiering aan gaan wanneer u wacht op geld van de verkoop van een pand, maar in de tussentijd al wel geld nodig heeft voor het aankopen van een nieuw pand.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Naast financieringsadvies ook gespecialiseerd in vastgoedadvies! redirect!
  • In contact met alle vastgoedhypotheken
  • Beschikt over een groot netwerk aan woningcorporaties, beleggers, gemeenten, makelaars en andere partijen voor het vinden van een geschikt beleggingsobject
  • U kunt ook voor vastgoedbeheer bij ons terecht.
  • Onze beleggers beoordelen ons met het cijfer 9,1!

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Verkopen

Wilt u uw vastgoed verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de...

Investeren in Vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek