Geërfd huis direct verkopen? Direct een vrijblijvend bod op uw huis

Geërfd huis verkopen?

Verkoop direct uw geërfde woning aan Sons Real Estate

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

2

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geërfd huis verkopen

Wilt u een geërfd huis verkopen? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat geërfde huizen opkoopt. Bij ons ontvangt u binnen één dag een vrijblijvend bod op uw geërfde woning. De verkoop van een geërfd huis moet namelijk in veel gevallen snel gebeuren. Het is daarbij van belang dat het snel verkocht wordt tegen een goede prijs.Bij een geërfde woning dient er namelijk binnen 8 maanden na overlijden van uw dierbare al erfbelasting te worden afbetaald aan de belasting. Daarnaast lopen de vaste lasten zoals OZB, waterschapsbelasting, mogelijke hypotheek en overige vaste lasten gewoon door.


Verkoop zonder financieringsvoorbehoud! 

Sons Real Estate biedt hierin de oplossing voor iedereen die een geërfde woning wilt verkopen. Wij kopen namelijk geërfde woningen aan zonder al deze rompslomp. Wij kopen zonder financieringsvoorbehoud, kunnen heel snel schakelen en geven direct een goed bod op het huis.

Voordelen directe verkoop van geërfde woning:

  • Geen onzekerheid dat de woning niet verkocht raakt!
  • Direct een marktconform bod op uw geërfde woning.
  • Woningen in alle staten, ook in slechte staat
  • Direct het verkoopbedrag uitbetaald op uw rekening!
  • Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus directe zekerheid!
  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten!
  • Inboedel die u niet wilt behouden kunt u in de woning laten staan
  • Geen bezichtigingen en geen foto’s van de woning op het internet!


Geërfd huis verkopen

Werkwijze Sons Real Estate

1. We komen langs voor een woningopname

2. Na onderzoek brengen wij een bod uit op het geërfde huis

3. Bij acceptatie van het bod en de voorwaarden wordt het koopcontract opgesteld

4. De overdracht bij de notaris vind plaats op de afgesproken overdrachtsdatum

5. U ontvangt de gelden de volgende dag op uw rekening van de notarisGeërfd huis verkopen


Snel erfenis verdelen van het huis zonder gedoe

Om het proces van verdeling van de erfenis goed en soepel te laten verlopen is het slim om het huis snel te verkopen. Wanneer u het huis via een reguliere makelaar te koop gaat aanbieden dan gaan er gemiddeld 3 maanden overheen voordat er een koper gevonden is. Als er dan uiteindelijk een koper is gevonden dan heeft deze koper in de meeste gevallen een bod uitgebracht onder voorbehoud van financiering. Dat wil zeggen dat de potentiële koper dan nog 8 weken de tijd krijgt om een financiering voor de woning rond te krijgen. Krijgt hij in de laatste week dat het financieringsvoorbehoud afloopt zijn financiering niet rond, dan zijn er 5 maanden voorbij en kan het gehele traject van het vinden van een nieuwe koper weer opnieuw beginnen.


Binnen één dag het beste bod voor uw woning

Daarin biedt Sons Real Estate de oplossing. Wij kunnen namelijk al binnen één dag bij de woning zijn om een waardebepaling op te stellen. Vervolgens voeren wij wat deskresearch uit en kunnen de volgende dag al een bod op de woning uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. En als het moet kunnen we de volgende week al bij de notaris zitten voor de overdracht van het huis en heeft u de volgende dag de gelden op uw rekening.

Betrouwbaarheid en transparantie

De erfenisverdeling van een huis zijn serieuze zaken en daarom is het belangrijk om met een serieuze en betrouwbare partij in zee te gaan. Sons Real Estate is geheel open en transparant naar onze verkopers toe. Wij betalen een goede prijs voor uw woning, maar deze prijs zal iets lager liggen dan de maximaal haalbare verkoopprijs van de woning. Echter bent u dan wel verzekerd dat de woning direct verkocht is. Een ander groot voordeel voor u is dat u bij ons geen hoge makelaarskosten, zoals opstartkosten en courtage kwijt bent. Ook heeft u niet maandenland dubbele lasten zoals de OZB, opstalverzekering, waterschapsbelasting en g/w/l dat doorloopt.


De prijs die wij u bieden ligt een paar procent lager dan de maximale verkoopprijs, omdat wij nu het risico dragen van de verkoop. Mocht de woning namelijk heel moeilijk te verkopen zijn of mocht er onverhoopt een crisis uitbreken dan lopen wij het risico dat het huis niet verkocht raakt. Voor de meeste mensen is dit niet op te vangen, omdat de erfbelasting wel na 8 maanden betaald moet worden. Wij hebben door de jaren heen deze buffer op kunnen bouwen waardoor al dit soort verschillende scenario’s kunnen opvangen.


Andere relevante pagina's

Afbetaalde woning verkopen

Ik beschik over een afbetaalde woning en deze wil ik graag verkopen

Huis erven

Ik heb een huis geërfd wat kan ik allemaal doen?

Huis erven met hypotheek

Ik heb een huis met een hypotheek geërfd, wat kan ik nu doen?

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvend bod dan kunt u ons dagelijks bereiken op ons Hoofdkantoor of via sales@sonsrealestate.nl. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank

Alle soorten woningen

Woningen met achterstallig onderhoud of gedateerde woningen

Appartementen en bungalows
Eensgezinswoningen en rijtjeswoningen

Vrijstaande & 2-onder-1 kap woningen