Verkoop onroerend goed

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van onroerend goed.

Beoordeeld met een 9,6

Klanten beoordelen ons met een 9,6!

Verrassend aanbod

Dagelijks nieuw aanbod van onroerend goed binnen!

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van onroerend goed

Verkoop van onroerend goed

De verkoop van onroerend goed uit handen geven? Wanneer u uw onroerend goed gaat verkopen dan wilt u natuurlijk dat dit wordt uitgevoerd door een partij met kennis van zaken. Naast de juiste prijs en de beste voorwaarden voor uw onroerend goed is het belangrijk dat er accuraat tewerk wordt gegaan om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van zowel verhuurd als leegstaand onroerend goed. Dankzij ons ruime netwerk aan beleggers, beleggingsfondsen, bedrijven en particuliere kopers beschikken wij altijd over de juiste koper voor uw onroerend goed. Of het nu gaat om gehele portefeuilles of onroerend goed inclusief exploitatie, we ontzorgen u het volledige traject van A tot Z.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u uw onroerend goed wilt verkopen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. We bespreken uw wensen en voorwaarden en we kunnen in overleg meteen met een waardebepaling starten.

Wilt u uw onroerend goed snel verkopen en heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij ook op afstand een waardebepaling maken of in overleg met u direct een verkoop prijs afspreken. Zo kunnen we snel schakelen en uw beleggingspand snel verkopen aan partijen die geen financiering nodig hebben. We kunnen zo namelijk al na het tekenen van het koopcontract binnen anderhalve week bij de notaris zitten voor de overdracht.

"Een stille verkoop"

Wanneer wij in samenspraak tot een verkoopprijs zijn gekomen, bieden wij het onroerend goed aan op de markt middels ‘’een stille verkoop’’. Hierbij bieden wij uw onroerend goed aan bij investeerders, fondsen en particuliere beleggers waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw vastgoed. Uw woning komt zo dus niet op de openbare consumenten markt terecht, en wordt dus alleen aangeboden aan beleggers.

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw pand in de markt moeten brengen en zo het best mogelijke bod zonder voorbehoud van financiering voor u krijgen.

Bij de verkoop van uw onroerend goed ontzorgen wij u dus volledig en nemen wij het gehele proces uit handen. Uiteraard gaat alles natuurlijk wel in samenspraak.

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur
Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in…
Vastgoed financieren
 
Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp…

Vastgoed investeren
Geld verdienen in het vastgoed? Wij begeleiden u van A tot Z
Investeren in Vastgoed
 
Vastgoed opkopers
Gratis gebruik maken van ons omvangrijke opkopers netwerk?
Vastgoed opkopers
 

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!