Huis verkopen aan familie zonder makelaar

Huis verkopen aan familie zonder makelaar? Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen aan familie zonder makelaar

Wilt u graag uw huis aan uw familie verkopen zonder dat er een makelaar aan te pas komt? Dit kan helemaal geen slecht idee zijn. Zo helpt u een familielid zonder dat er makelaarskosten aan te pas komen. Toch is er nog het een en ander waar ook rekening mee gehouden moet worden. Bij Sons Real Estate kan een verkooptraject vaak een stuk vlotter en soepeler verlopen. Als landelijk actieve vastgoedkoper taxeren wij uw woning snel en gratis. Vervolgens kunt u vaak ook al binnen slechts één werkdag een geweldig bod op uw woning verwachten. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Mag een huis aan een familielid worden verkocht?

Als eerste kan het handig zijn om te weten of u uw huis überhaupt aan familie mag verkopen zonder makelaar. Het blijkt inderdaad te mogen, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Aangezien het een familielid betreft kan het namelijk aanlokkelijk zijn om de woning goedkoop te verkopen. Dit mag echter niet zomaar, want dit zou oneerlijke concurrentie zijn. Ook moet er nog een overdrachtsbelasting betaald worden en komen er nog wat andere kosten bij kijken.

Kosten besparen door geen makelaar te nemen

Verder kan het een optie zijn om niet voor een makelaar te kiezen. Op die manier kunt u namelijk op makelaarskosten besparen. Daarnaast kan de verkoop in vele gevallen op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Toch kan het soms nog altijd handig zijn om een makelaar in de arm te nemen. Mocht het niet lukken om uw huis aan een familielid te verkopen zonder makelaar, heeft u namelijk nog altijd wel een makelaar nodig. Echter, Sons Real Estate zal altijd een bod doen op uw woning. 

Geen makelaarskosten bij Sons Real Estate

U kunt echter ook gebruikmaken van het feit dat Sons Real Estate geen makelaarskosten in rekening brengt. Ook notariskosten, provisie en courtage hoeft u bij ons niet te betalen. Daarnaast kunt u uw woning weer van ons terughuren na de verkoop. Verder zijn er nog veel andere flexibele voorwaarden die het verkooptraject een stuk soepeler kunnen laten verlopen. Neem voor meer informatie dus vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!