Huis verkopen zonder makelaar in Vliet

Huis verkopen zonder makelaar in Vliet? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Vliet? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Vliet

Op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder gedoe met makelaars? Bij Sons Real Estate begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat u snel resultaat wilt zien. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw woning in Vliet direct aan ons te verkopen. Geen gedoe, geen voorbehouden, en volledige flexibiliteit in de verkoopvoorwaarden. Of u nu in Vliet, of in omliggende plaatsen zoals Den Haag, Voorburg of Rijswijk woont, Sons Real Estate staat voor u klaar. Laten we samen de eerste stap zetten. Vul ons contactformulier in of bel direct voor een afspraak.

De werkwijze van Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate hebben we maar één doel voor ogen: u een naadloze en zorgeloze verkoopervaring bieden. Wij zijn geïnteresseerd in elke vorm van woonvastgoed, of het nu gaat om appartementen, vrijstaande huizen, boerderijen, of vakantiewoningen. Het maakt ons niet uit of uw huis nieuw is, verouderd, of gerenoveerd, want bij ons is iedere woning welkom. Onze taxateurs staan direct paraat om de waardebepaling van uw huis te starten zodra u een aanvraag indient. Voor een grondige evaluatie van uw woning, plannen we graag een afspraak op locatie in. Hierbij houden we rekening met diverse factoren die de waarde van uw woning beïnvloeden, zoals locatie, staat van onderhoud en marktomstandigheden. Na deze waardebepaling ontvangt u van ons een definitief voorstel, zonder de typische voorbehouden zoals financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons bod, bespreken we de verkoopvoorwaarden en bieden we u de keuze tussen een snelle of uitgestelde overdracht. Uw wensen staan bij ons centraal, en we streven naar een transparante en efficiënte verkoop.

Verkoop elk huis geheel kosteloos

Bij Sons Real Estate hebben we een brede focus als het gaat om het type woningen dat we kopen. Van rijtjeshuizen tot landhuizen, van verhuurde panden tot vakantiewoningen, we hebben ervaring in het kopen en transformeren van diverse soorten vastgoed. Onze eigen bouwafdeling stelt ons in staat om huizen te renoveren en aan te passen voor de vastgoedmarkt, wat betekent dat we altijd geïnteresseerd zijn in woningen in welke staat dan ook. Bijkomend voordeel van het verkopen aan Sons Real Estate is dat u geen makelaars- of notariskosten hoeft te betalen, wat u duizenden euro’s kan besparen. Het is tijd om de volgende stap te zetten en uw huis te verkopen zonder de rompslomp van traditionele verkoopmethoden. Neem nu actie en vul ons contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen uw huis in Vliet moeiteloos te verkopen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!