Huis verkopen zonder makelaar in Groenekan

Huis verkopen zonder makelaar in Groenekan? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Groenekan? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Groenekan

Uw huis moeiteloos en snel verkopen zonder makelaar in Groenekan? U kunt uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. We doen direct een eerlijk, marktconform bod zonder voorbehoud van financiering. Of u nu in Groenekan, De Bilt, Maartensdijk of Bilthoven woont, wij zijn geïnteresseerd in uw woning.

Verkoop elk soort woning in elke staat

Gerenoveerd, verouderd, met achterstallig onderhoud – geen probleem. Sons Real Estate is geïnteresseerd in zeer divers woonvastgoed. Of u nu een rijtjeswoning, boerderij, appartement, vrijstaand huis, villa of vakantiehuisje bezit, wij kopen het direct voor eigen rekening. Onze taxateurs beoordelen diverse factoren, zoals onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, ligging en voorzieningen, om een waardebepaling te maken. Zelfs verborgen gebreken schrikken ons niet af. Met een eigen bouwafdeling renoveren en transformeren we diverse soorten woonvastgoed, waardoor uw woning kan terugkeren naar de vastgoedmarkt. Voordeel is dat u uw huis snel en voor een goede prijs kunt verkopen zonder makelaar in Groenekan.

Vrijblijvende waardebepaling

Een aanvraag voor een waardebepaling op locatie is bij ons altijd vrijblijvend en geheel kosteloos. Direct zekerheid, zonder het gedoe van een langdurig en onzeker verkooptraject. Of uw woning nu verhuurd is, gerenoveerd moet worden, of in een gedwongen verkoopsituatie verkeert, Sons Real Estate biedt een uitkomst. We denken graag met u mee, komen u tegemoet met flexibele verkoopvoorwaarden en nemen zelfs de kosten voor de overdracht voor onze rekening. Het is zelfs mogelijk om uw woning terug te huren na verkoop. Kortom, wij streven naar een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Wacht niet langer en ervaar de voordelen van een zorgeloze woningverkoop met Sons Real Estate. Vul het contactformulier in of bel ons direct om een afspraak te maken voor een waardebepaling op locatie. Wij kijken uit naar uw aanvraag.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!