Huis verkopen zonder makelaar in Bunt

Huis verkopen zonder makelaar in Bunt? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Bunt? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Bunt

Bent u klaar om uw woning te verkopen zonder gedoe? Sons Real Estate, een landelijke investeerder, maakt het mogelijk. Wij bieden u de kans om direct uw huis aan ons te verkopen zonder makelaar in Bunt. Wij komen persoonlijk langs voor een waardebepaling op locatie en doen binnen korte termijn een passend bod zonder enig voorbehoud. Geen langdurig en onzeker traject, maar directe zekerheid van aanvraag tot overdracht. En wist u dat Sons Real Estate ook huizen koopt in omliggende plaatsen zoals Huizen, Blaricum, en Almere? Uw woning, ongeacht het type, wordt direct beoordeeld met een passend bod. Geen zorgen over verkoop onder voorbehoud; Sons Real Estate neemt de volledige verkoopprocedure uit handen.

Op elk soort huis doen wij een bod

Of uw woning nu gerenoveerd, verouderd of met achterstallig onderhoud is, Sons Real Estate staat klaar om het direct aan te kopen. Onze taxateurs komen graag langs om alle relevante factoren voor de waardebepaling te bekijken. Locatie, staat van onderhoud, voorzieningen in de buurt, alles wordt meegenomen. Wist u dat Sons Real Estate zelfs een eigen bouwafdeling heeft? Hiermee zorgen we ervoor dat uw woning, ongeacht de staat, weer optimaal op de markt gebracht kan worden. Dus, denkt u aan het verkopen van uw huis zonder makelaar in Bunt? Wij bieden u de expertise en het gemak dat u zoekt.

Directe zekerheid en besparing op de reguliere verkoopkosten

Uw huis zonder makelaar verkopen in Bunt zonder langdurig en onzeker traject? Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening. Wij komen graag tegemoet aan uw verkoopvoorwaarden, met een soepele overgang naar uw nieuwe woning. De opleveringsdatum is in overleg, en zelfs een aanbetaling is bespreekbaar. Geen bouwtechnische inspecties of financieringsperikelen. Laat gerust overbodige inboedel achter; wij regelen het. Zo bespaart u met een directe verkoop duizenden euro’s aan makelaarskosten en overdrachtskosten. Kies voor directe zekerheid en een transparant proces. Benieuwd naar het bod op uw woning in Bunt? Vul het contactformulier in of bel ons direct. Sons Real Estate maakt uw huis verkopen zonder makelaar eenvoudig.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!