Huis verkopen zonder makelaar in Crailo

Huis verkopen zonder makelaar in Crailo? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Crailo? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Crailo

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis zonder makelaar te verkopen in Crailo? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner voor een vlotte verkoop. Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend een waardebepaling aan te vragen op locatie. Het resultaat? Een direct, marktconform bod zonder voorbehoud, zodat u precies weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Bij akkoord nemen wij het volledige verkooptraject uit handen, van aanvraag tot oplevering. Waar wacht u nog op? Dien vandaag nog uw aanvraag in of bel ons direct voor een kosteloze waardebepaling op locatie. En het goede nieuws is dat Sons Real Estate niet alleen huizen opkoopt in Crailo, maar ook in de omliggende plaatsen Bussum, Hilversum en Naarden.

Verkoop uw huis zonder makelaar in Crailo

Bij Sons Real Estate verwelkomen we elk type woning dat u wilt verkopen, zonder de noodzaak van een makelaar. Of het nu gaat om een verouderde tussenwoning, een groot landhuis, een smaakvol gerenoveerd appartement, of een vrijstaande droomwoning – wij staan klaar om u te helpen. Onze bekwame taxateurs leveren een snelle waardebepaling, waarbij de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau cruciale factoren zijn voor de waarde. Andere belangrijke aspecten die de woningwaarde beïnvloeden, zijn onder andere het type woning, de locatie, en recente verkoopprijzen van vergelijkbare panden in de buurt. Kortom, als u overweegt om uw huis zonder makelaar te verkopen in Crailo, dan kunt u vertrouwen op Sons Real Estate voor een eerlijk bod dat bij uw situatie past.

Soepele verkoopvoorwaarden en gemak

Indien u besluit om ons bod te aanvaarden, kunt u rekenen op uiterst flexibele verkoopvoorwaarden. Sons Real Estate koopt uw woning rechtstreeks, zonder externe partijen. Dit biedt tal van voordelen voor u als verkoper. Wij passen ons aan aan uw behoeften, met een soepele overdrachtsdatum die u verzekerd van een vlotte overgang naar uw nieuwe huis. Zowel een snelle als uitgestelde oplevering is mogelijk, zodat u met gemoedsrust kunt blijven wonen, terwijl de verkoop van uw woning wordt afgerond. En als u nog inboedel heeft die u niet wilt meenemen, geen probleem! Denk aan zware kasten, bedden, of ander meubilair – we kunnen het bespreken en een oplossing vinden die bij u past. Kortom, Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw huis zonder makelaar in Crailo te verkopen op uw voorwaarden. Wilt u meer informatie of meteen actie ondernemen? Bel ons nu of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!