Huis verkopen zonder makelaar in Schonauwen

Huis verkopen zonder makelaar in Schonauwen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Schonauwen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Schonauwen

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Schonauwen? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres. Wij zijn een investeringsmaatschappij die klaar staat om elk type woning direct van u te kopen. Wilt u weten wat uw woning waard is? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in voor een waardebepaling op locatie. Bij Sons Real Estate ontvangt u direct een passend bod zonder enig voorbehoud, zodat u exact weet welk bedrag u netto overhoudt na de verkoop. Wij kopen niet alleen huizen in Schonauwen, maar ook in omliggende plaatsen zoals Nieuwegein, Utrecht, en Houten. Dien vandaag nog een aanvraag in of bel voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Vrijblijvende waardebepaling bij Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u zonder enige aarzeling elk type woning verkopen, zonder de noodzaak van een traditionele makelaar. Of u nu een karakteristiek herenhuis, een appartement, of een modern nieuwbouwhuis bezit, wij staan klaar om uw eigendom over te nemen. Onze ervaren taxateurs voeren een grondige waardebepaling uit, waarbij zij met name letten op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Maar er zijn ook andere factoren die de waarde van uw woning beïnvloeden, zoals het type huis, de locatie, en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in uw buurt. Sons Real Estate waarborgt altijd een eerlijke prijs, want als u besluit uw huis zonder makelaar te verkopen in Schonauwen, verdient u niets minder dan het beste. Dien vandaag nog een aanvraag in voor een waardebepaling op locatie.

Flexibel verkooptraject

Bij akkoord met ons aantrekkelijke aanbod kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden die passen bij uw behoeften. Sons Real Estate koopt woningen rechtstreeks, zonder tussenpersonen, waardoor u profiteert van een snelle en moeiteloze transactie. Als u ervoor kiest uw huis zonder makelaar in Schonauwen te verkopen, kunt u profiteren van talloze voordelen. Wij bieden flexibiliteit in de overdrachtsdatum, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Zowel een snelle als uitgestelde oplevering behoort tot de mogelijkheden, zodat u comfortabel kunt blijven wonen terwijl de verkoop wordt afgerond. En als u ongewenste inboedel heeft, zoals zware meubels, bedden of ander huisraad, bespreken we graag met u hoe u deze kunt achterlaten. Kortom, bij Sons Real Estate begrijpen we dat het verkopen van uw huis zonder makelaar in Schonauwen een zorgeloze ervaring moet zijn. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een afspraak maken? Bel ons nu of vul eenvoudig het contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!