Huis verkopen zonder makelaar in Donkervliet

Huis verkopen zonder makelaar in Donkervliet? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Donkervliet? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Donkervliet

Bent u van plan uw woning zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen in Donkervliet of een van de naburige plaatsen, zoals Kruiningen, Hansweert of Oostdijk? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en staat paraat om diverse soorten huizen rechtstreeks van u over te nemen. Of het nu gaat om gloednieuwe huizen, renovatieprojecten, of appartementen, wij bieden u een uitstekende deal zonder enige beperking. Wij verzekeren u van flexibele verkoopvoorwaarden en regelen het volledige verkoopproces. Bent u benieuwd naar het bod dat wij kunnen doen voor uw huis in Donkervliet of de omliggende omgeving? Laat dan uw gegevens achter.

Vrijblijvende waardebepaling op uw locatie

Bij het verkopen van uw huis zonder makelaar in Donkervliet of de aangrenzende regio is het belangrijk om te weten hoeveel uw woning opbrengt. Bij ons kunt u vrijblijvend een verzoek indienen voor een waardebepaling ter plaatse. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met de waardering op basis van de verstrekte gegevens en plannen graag een afspraak voor een fysieke inspectie. Ongeacht het type woning dat u bezit, de staat ervan, de grootte of de locatie, of het nu een rijtjeshuis, appartement, vrijstaand huis, boerderij, landhuis of luxe villa is, onze taxateurs komen graag naar u toe voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens brengen we een bod uit zonder enige voorwaarden, zoals financieringsclausules of bouwkundige keuringen, zodat u direct inzicht krijgt in het nettoresultaat en de verkoop gegarandeerd is.

Soepele overgang

Als u ervoor kiest om uw huis zonder makelaar te verkopen in Donkervliet of de omliggende gebieden, kunt u profiteren van talloze voordelen die gepaard gaan met een directe verkoop. Sons Real Estate biedt flexibele verkoopvoorwaarden en denkt graag met u mee. We passen de overdrachtsdatum aan en bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. Dit garandeert een soepele overgang en voorkomt dat u zonder onderdak komt te zitten. U kunt comfortabel in uw huidige woning blijven, terwijl de verkoop al in gang is gezet. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw woning terug te huren en kunt u, na het ondertekenen van de koopovereenkomst, direct een voorschot ontvangen. Welk type woning u ook wilt verkopen zonder makelaar in Donkervliet, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een flexibele verkoop zonder onzekerheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!