Huis met achterstallig onderhoud verkopen?

Sons Real Estate koopt kluswoningen, verouderde woningen of renovatiewoningen
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Alle soorten woningen

Verborgen gebreken voor Sons Real Estate.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Achterstallig onderhoud

Woning met achterstallig onderhoud verkopen?

Heeft u een huis met achterstallig onderhoud die u wilt verkopen. U kunt uw woning met achterstallig onderhoud direct verkopen aan Sons Real Estate. Woningkopers hebben vrijwel altijd de wens om een ‘kant-en-klare woning’ aan te kopen en geen woning waar nog veel aan moet gebeuren. En bij woningen met achterstallig onderhoud gaat het wat verder, dan bij woningen die slechts wat vernieuwingen nodig hebben. Woningen met achterstallig onderhoud zijn lastig te verkopen. Sons Real Estate is echter gespecialiseerd in het herstellen van achterstallig onderhoud en kleine renovaties kunnen ook gewoon worden uitgevoerd. Sons Real Estate koopt verouderde woningen met achterstallig onderhoud op tegen marktwaarde.

Huizen met achterstallig onderhoud kan veel tijd en energie kosten

Het herstellen van een verouderde woning of een woning met achterstallig onderhoud kost veel geld, tijd en energie. Geef dit daarom uit handen aan een gespecialiseerd vastgoedbedrijf. Sons Real Estate stoomt woningen turn key klaar of intern gebruik zoals verhuurwoningen voor de particuliere markt. Informeer direct voor de voorwaarden en laat u inspireren voor wat betreft de eindeloze mogelijkheden door een van onze vastgoedadviseurs. U zult te alle tijde een correct advies en een eerlijk antwoord krijgen. Vraag daarom gratis een vrijblijvend bod of waardebepaling aan.

 

Waarom uw kluswoning verkopen met Sons Real Estate

Stappenplan verkoop van uw woning met achterstallig onderhoud

Stap 1   Verouderde woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van huizen met achterstallig onderhoud . Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief. U kunt uw huis met achterstallig onderhoud dus in geheel Nederland aan ons verkopen. Wij komen altijd vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor het uitbrengen van een bod.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief. 

Meer lezen binnen onze website

Wij kopen alle soorten huizen met achterstallig onderhoud

Verouderde kluswoningen
Klushuizen met achterstallig onderhoud
Zwaar verouderde kluswoningen
Studentwoningen, appartementen, boerderijen, villa’s enzovoorts
Huizen van alle jaartallen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!