Huis verkopen zonder makelaar in Mijdrecht

Huis verkopen zonder makelaar in Mijdrecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Mijdrecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Mijdrecht

Bent u van plan uw huis zonder makelaar te verkopen in Mijdrecht of de omliggende steden zoals Wilnis, Vinkeveen, of De Hoef? Heeft u geen zin in makelaarskosten, onzekerheden of eindeloze procedures? Sons Real Estate begrijpt uw wensen en biedt een directe oplossing. Met eigen financiële middelen in handen, bieden we flexibele verkoopvoorwaarden, uitgestelde oplevering en veel zekerheid. Ongeacht het type woning dat u heeft, doet Sons Real Estate direct een passend bod, zonder voorbehoud. Ja, u leest het goed, zonder voorbehoud. We kopen niet alleen huizen in Mijdrecht, maar ook in naburige steden zoals Wilnis, Vinkeveen of De Hoef.

Verkoop uw huis snel zonder makelaar in Mijdrecht

Ons proces is eenvoudig: u doet een aanvraag voor een waardebepaling en ontvangt binnen korte tijd een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Dit is vooral ideaal in situaties zoals gedwongen verkoop. Onze taxateurs komen graag ter plaatse om de waarde van uw woning te bepalen. Ze letten op factoren zoals locatie, staat van onderhoud en marktomstandigheden. Wat de staat van uw huis ook is, Sons Real Estate doet altijd een bod. Na de taxatie ontvangt u een definitief bod waarop u kunt vertrouwen. Zo is er geen sprake van een financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring niet nodig.

Geen langdurig verkooptraject met hoge makelaarskosten

Waar wacht u nog op? Sons Real Estate staat klaar om u te helpen uw huis in Mijdrecht te verkopen zonder gedoe, zonder makelaarskosten en zonder compromissen. Onze landelijke expertise en betrouwbaarheid maken ons de ideale partner voor uw verkoop. Zo zijn we flexibel wat betreft de overgangsdatum en kunt u eventueel overbodige inboedel achterlaten. Moet u uw huis op korte termijn zonder makelaar verkopen in Mijdrecht, maar wilt u er nog wel blijven wonen? Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw woning na verkoop te huren. We denken graag met u mee, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw woning in Mijdrecht? Neem direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons om een afspraak te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!