Huis verkopen zonder makelaar in Vleuten

Huis verkopen zonder makelaar in Vleuten? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Vleuten? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Vleuten

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Vleuten? Sons Real Estate is de vastgoedorganisatie die diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en profiteer van flexibele verkoopvoorwaarden. Of uw woning nu in Vleuten staat of in nabijgelegen plaatsen zoals De Meern, Maarssen of Utrecht, Sons Real Estate staat voor u klaar. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak. Verkoop uw huis zonder makelaar en ervaar het gemak van een soepel verkooptraject, zonder zorgen over voorbehouden zoals financiering.

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud

Sons Real Estate toont interesse in elk type woonvastgoed. Of u nu een karakteristiek herenhuis, een modern appartement, of een boerderij bezit, wij zijn geïnteresseerd. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling. Onze deskundige taxateurs gaan direct aan de slag, waarbij factoren zoals locatie, staat van onderhoud en marktwaarde worden meegenomen. Voor een accurate waardebepaling maken we graag een afspraak op locatie. Na deze waardebepaling ontvangt u van Sons Real Estate een definitief voorstel zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Bij akkoord regelen wij soepel de verkoopvoorwaarden en bieden zowel snelle als uitgestelde overdrachtsopties aan. Wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Vleuten? Dien nu een aanvraag in voor een waardebepaling.

Verkoop elk soort woning zonder de reguliere verkoopkosten

Of het nu gaat om een verouderde rijtjeswoning, een recent gerenoveerd landhuis, of zelfs een woning in verhuurde staat, wij garanderen een eerlijk marktconform bod. Onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat zelfs verouderde woningen een nieuwe kans krijgen op de vastgoedmarkt. Door direct aan Sons Real Estate te verkopen, bespaart u niet alleen op makelaars- en notariskosten, maar ook op de zorgen rondom overdrachtskosten. Wij nemen deze volledig voor onze rekening. Verkoop uw huis zonder makelaar in Vleuten en ontdek de efficiënte en voordelige werkwijze van Sons Real Estate. Vul het contactformulier in of bel nu voor een afspraak tijdens kantooruren, zodat u uw huis zorgeloos kunt verkopen zonder makelaar in Vleuten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!