Huis verkopen zonder makelaar in Oud Bodegraven

Huis verkopen zonder makelaar in Oud Bodegraven? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Oud Bodegraven? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Oud Bodegraven

Op zoek naar de moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder gedoe met makelaars? Bij Sons Real Estate zijn we gespecialiseerd in directe aankoop van diverse woningtypes, en we staan klaar om u een vrijblijvend bod te doen, zonder enig voorbehoud. Of u nu in Oud Bodegraven of de omliggende plaatsen, zoals Zwammerdam, Nieuwerbrug, of Reeuwijk, woont – uw woning verdient de aandacht van Sons Real Estate. We maken het proces van aanvraag tot notariële overdracht eenvoudig en stressvrij. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen, vul het contactformulier in of bel ons direct voor een afspraak.

Verkoop elk soort woonvastgoed voor een goede prijs

Sons Real Estate heeft een brede interesse in elk type woonvastgoed. Of het nu gaat om knusse appartementen, rijtjeshuizen, landelijke boerderijen, moderne vrijstaande woningen, vakantiewoningen, of zelfs verhuurde panden – wij zijn geïnteresseerd. Als u benieuwd bent naar de waarde van uw woning, kunt u vrijblijvend een waardebepalingsaanvraag indienen. Onze deskundige taxateurs gaan direct aan de slag en houden rekening met verschillende factoren, zoals de locatie, de staat van het pand, en recente markttrends. Voor een grondige beoordeling komen we graag langs op locatie. Zodra de waardebepaling is voltooid, presenteren we u een definitief voorstel zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons bod, bespreken we graag de flexibele verkoopvoorwaarden, inclusief de mogelijkheid van zowel een snelle als een uitgestelde overdracht.

Met zekerheid uw huis verkopen

Bij Sons Real Estate verwelkomen we een breed scala aan woningen, van verouderde huizen tot prachtig gerenoveerde panden. Zelfs als uw woning momenteel verhuurd is, zijn we geïnteresseerd in het bespreken van mogelijkheden. We zorgen altijd voor een eerlijk marktconform aanbod, ongeacht het type woning dat u bezit. Bovendien hebben we een eigen bouwafdeling die zich bezighoudt met de renovatie en transformatie van diverse panden voor de vastgoedmarkt. Een directe verkoop aan Sons Real Estate brengt niet alleen gemoedsrust met zich mee, maar bespaart u ook duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Vul ons contactformulier in of bel ons direct tijdens kantooruren om een afspraak te maken en te ontdekken wat uw woning waard is. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!