Huis verkopen zonder makelaar Bovenstad

Wellicht overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in Bovenstad of nabijgelegen plaatsen zoals Lekkerkerk, Bergambacht of Benedenkerk. Sons Real Estate staat klaar om uw woning zonder enig voorbehoud te kopen. Bij ontvangt u op korte termijn een vrijblijvend bod, zodat u direct weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot daadwerkelijk oplevering.

Directe zekerheid met Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate krijgt u direct zekerheid. Geen langdurig en onzeker traject, maar een snelle en flexibele verkoop. Wij denken met u mee, ongeacht de situatie. Zelfs bij een verhuurde staat van uw woning of in het geval van een gedwongen verkoop biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Wij zorgen voor een soepele overgang naar uw nieuwe woning, met een opleveringsdatum in overleg. Zelfs een voorschot is bespreekbaar na het tekenen van de koopovereenkomst. En als u na verkoop wilt blijven wonen, bieden wij zelfs de mogelijkheid tot huur. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw huis verkopen zonder makelaar in Bovenstad of omgeving.

Verkoop elk soort woning 

Sons Real Estate is geïnteresseerd in diverse woningtypes. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s, of knusse vakantiehuisjes, wij kopen het direct voor eigen rekening. Ook gerenoveerde woningen, verouderde panden, of woningen met achterstallig onderhoud zijn voor ons geen probleem. Onze taxateurs beoordelen diverse factoren die de woningwaarde beïnvloeden. En met onze eigen bouwafdeling transformeren en renoveren we verschillende woonvastgoed, zodat uw woning weer fris op de markt komt. Wacht niet langer, vul het contactformulier in of bel direct voor een afspraak. Met Sons Real Estate kunt u uw huis eenvoudig zonder makelaar verkopen in Bovenstad.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!