Huis verkopen zonder makelaar in Laren

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Laren of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Laren of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Laren

Op zoek naar een snelle en zorgeloze manier om uw woning in Laren te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate, een toonaangevend vastgoedbedrijf met nationale dekking, biedt u de oplossing. Wij doen direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden, zodat u direct inzicht heeft in uw nettowinst na de verkoop. Ons proces is vrij van langdurige onzekerheden, en we aanvaarden woningen van elk type en elke staat. U bent verzekerd van het meest competitieve bod op de markt, en wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor het verkooptraject tot aan de oplevering. Of u nu uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Eemnes, Blaricum, Hilversum, of ergens anders in de omliggende regio van Laren, u bent bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

Ongeacht de staat een vrijblijvend bod

Wilt u uw woning in Laren of de omliggende steden verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner. Als vastgoedbedrijf beschikken wij over eigen financiële middelen en kopen wij woningen van elk type direct aan. Hierdoor garanderen wij een vlotte verkoop, zonder zorgen over financieringsvoorbehoud. Wij voeren ook geen bouwkundige keuring uit en nemen verborgen gebreken aan uw huis voor eigen rekening. Zo ontvangt u ongeacht de staat van uw woning een eerlijk en marktconform aanbod. Omdat wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, zijn we uitermate flexibel in de verkoopvoorwaarden. Snelle overdracht of uitgestelde oplevering, de keuze is aan u. Als u nog inboedel heeft die u niet wilt behouden, kunt u deze gerust achterlaten. Wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Met Sons Real Estate kunt u uw huis moeiteloos verkopen zonder makelaar in Laren.

Zorgeloos verkooptraject zonder onzekerheden

Het kiezen voor een rechtstreekse verkoop aan Sons Real Estate kan u duizenden euro’s besparen. Bij een reguliere verkoop via een makelaar moet u een hoge courtage of provisie afdragen voor de geleverde diensten. Daarnaast zijn er notariskosten verbonden aan de overdracht. Bij verkoop aan Sons Real Estate vallen deze reguliere kosten weg. Zo bespaart u al direct enkele duizenden euro’s en u weet direct wat u overhoudt aan de verkoop. Uw huis verkopen zonder makelaar in Laren en omstreken is zorgeloos via een directe verkoop aan Sons Real Estate. Ontdek vandaag nog de waarde van uw woning en zet de eerste stap naar een zorgeloze verkoop. Een aanvraag voor een waardebepaling is kosteloos en verplicht u verder tot niets. Vul de gegevens in van het contactformulier op de website of bel tijdens kantooruren en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!