Huis verkopen zonder makelaar in Westbroek

Huis verkopen zonder makelaar in Westbroek? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Westbroek? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Westbroek

Wellicht staat u voor de cruciale beslissing om uw huis te verkopen, maar wilt u dit zonder makelaar regelen in Westbroek. Sons Real Estate begrijpt de complexiteit van dit proces en biedt u een eenvoudige oplossing. Als landelijk actieve vastgoedkoper zijn we namelijk geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en kopen diverse woningen direct voor eigen rekening. Zo kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens ontvangt u direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering, zodat u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw woning in Westbroek of Maartensdijk, Tienhoven, Groenekan of elders? Laat dan uw gegevens achter.

Uw directe partner in vastgoedverkoop

Of het nu gaat om een bungalow, een herenhuis, of een knus appartement, wij bieden u een passend bod zonder verborgen voorbehouden. Onze interesse gaat verder dan alleen Westbroek; wij kopen ook in omliggende plaatsen. Sons Real Estate waardeert elk type vastgoed, van ongerestaureerde huizen tot gerenoveerd onroerend goed. Zelfs verhuurde woningen kunt u direct aan ons verkopen. En het beste van alles: wij besparen u duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Zo vervallen de reguliere verkoopkosten en zijn er geen verborgen kosten achteraf. U kunt uw huis geheel kosteloos zonder tussenkomst van een makelaar verkopen in Westbroek.

Waardebepaling bij Sons Real Estate

Onze deskundige taxateurs nemen alle relevante factoren mee in de waardebepaling: het type woning, de staat, voorzieningen in de omgeving, en het onderhoudsniveau. Na een bezoek op locatie ontvangt u een definitief aanbod zonder voorbehoud van financiering. Een soepel verkooptraject staat voor u klaar, zonder onnodige vertragingen. Sons Real Estate regelt het volledige verkoopproces, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Wij passen ons aan uw behoeften aan, met flexibele verkoopvoorwaarden en aanpasbare overdrachtsdata. Het is zelfs mogelijk om na verkoop in uw eigen woning te blijven wonen, waardoor u de tijd hebt om rustig te verhuizen. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Vul het contactformulier in of bel direct met onze taxateurs voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!