Huis verkopen zonder makelaar in Tempel

Huis verkopen zonder makelaar in Tempel? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Tempel? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Tempel

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Tempel of in een omliggende plaats zoals Eindhoven, Son of Nederwetten? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie waaraan u uw huis direct kunt verkopen. Onze taxateurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Vervolgens doen we een marktconform bod zonder enig voorbehoud. Vanaf het moment van akkoord nemen wij het volledige verkooptraject uit handen, van aanvraag tot overdracht.

Wij kopen alle typen woningen direct voor eigen rekening

Sons Real Estate koopt diverse woningen, van gerenoveerde huizen tot verouderde huizen met achterstallig onderhoud. Geen zorgen als er sprake is van achterstallig onderhoud, want onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat uw huid weer stralend op de markt komt. Onze taxateurs, experts op het gebied van waardebepaling, houden rekening met factoren zoals locatie, staat van onderhoud en het type woning. Verkoop uw huis zonder gedoe en ontvang snel een eerlijk bod. Als betrouwbare partner, landelijk opererend en zonder bouwtechnische inspecties of financiering, bieden wij een transparante en kostenefficiënte verkoopoptie. Zo is er geen sprake van makelaarskosten en nemen we de kosten voor de overdracht bij de notaris volledig voor eigen rekening.

Geen langdurig en onzeker verkooptraject

Wij begrijpen dat u direct zekerheid wilt bij de verkoop van uw huis. Sons Real Estate koopt direct voor eigen rekening, zonder langdurige en onzekere trajecten. Wij zijn flexibel in de verkoopvoorwaarden en streven naar een soepele overgang naar uw nieuwe woning. De opleveringsdatum stemmen we graag in overleg met u af. Zelfs een aanbetaling is bespreekbaar. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor een afspraak.  Wij zijn flexibel wat betreft de overgangsdatum en bieden zelfs de mogelijkheid om eventueel overbodige inboedel achter te laten. Kies voor Sons Real Estate, zodat u snel uw huis kunt verkopen zonder makelaar in of nabij Tempel.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!