Huis verkopen zonder makelaar in Oud Maarsseveen

Huis verkopen zonder makelaar in Oud Maarsseveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Oud Maarsseveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Oud Maarsseveen

Wilt u uw huis verkopen zonder gedoe en zonder de tussenkomst van een makelaar in Oud Maarsseveen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een investeringsmaatschappij die elk type woning direct van u kan overnemen. U hoeft alleen maar een vrijblijvende aanvraag in te dienen voor een waardebepaling op locatie, en u ontvangt op korte termijn een marktconform bod, zonder enige voorbehouden. Bij acceptatie nemen wij het complete verkoopproces, van aanvraag tot oplevering, voor onze rekening. We kopen ook huizen in omliggende plaatsen zoals Tienhoven, Westbroek, en Breukeleveen. Welk type woning u ook heeft, bij Sons Real Estate krijgt u altijd een eerlijk bod, ongeacht de staat van uw huis.

Alle type huizen

Bij Sons Real Estate is er geen woning te klein of te groot, te oud of te nieuw om te verkopen zonder makelaar. Of u nu een karakteristieke villa, een knus appartement, een rijtjeshuis, of een riante boerderij bezit, wij staan klaar om uw huis over te nemen. Onze deskundige taxateurs voeren een snelle waardebepaling uit, waarbij ze met name letten op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast spelen ook andere factoren een rol, zoals het type woning, de locatie, en de prijzen van vergelijkbare panden in uw buurt. Deze factoren beïnvloeden de uiteindelijke waarde van uw huis. U zult altijd een passend bod ontvangen als u ervoor kiest om uw huis zonder makelaar in Oud Maarsseveen te verkopen.

Directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u instemt met ons aanbod, kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Sons Real Estate koopt uw woning rechtstreeks van u, zonder enige tussenkomst van derden. Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Oud Maarsseveen biedt vele voordelen. U heeft volledige controle over de overdrachtsdatum, wat u verzekert van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Of u nu snel wilt verhuizen of liever wat langer blijft, het is allemaal mogelijk. Heeft u nog inboedel die u niet wilt meenemen? Geen zorgen, we kunnen afspreken om bepaalde items achter te laten, zoals grote kasten, bedden, of ander meubilair. Uw huis verkopen zonder makelaar in Oud Maarsseveen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u meer weten over onze aanpak of direct een afspraak maken? Bel ons nu of vul het contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!