Huis verkopen zonder makelaar in Kortgerecht

Huis verkopen zonder makelaar in Kortgerecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Kortgerecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Kortgerecht

Wilt u zonder onzekerheden uw huis in Kortgerecht verkopen, zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als gerenommeerd vastgoedbedrijf nemen we uw pand direct van u over. U ontvangt onmiddellijk een vrijblijvend aanbod, zonder verborgen clausules, en profiteert van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Of het nu gaat om Kortgerecht, Schoonrewoerd, Zijderveld, of Hei- en Boeicop, we bieden onze diensten in de hele regio aan. Neem contact met ons op via ons eenvoudige formulier of bel voor een afspraak.

Aanpak van Sons Real Estate

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder een makelaar in Kortgerecht? Sons Real Estate is geïnteresseerd in allerlei soorten onroerend goed en doet graag een eerlijk aanbod. Vul eenvoudig ons waardebepalingsverzoek in, en onze taxateurs gaan direct aan de slag. Om een grondige beoordeling van uw woning te maken, plannen we graag een korte locatie opname. Vervolgens ontvangt u een definitief aanbod, zonder enige financierings- of bouwtechnische voorbehouden. Als u akkoord gaat met ons voorstel, bespreken we de verkoopvoorwaarden en kunt u uw huis al binnen een week overdragen. Een extra voordeel van directe verkoop is dat u geen makelaarskosten hoeft te betalen en dat wij alle overdrachtskosten op ons nemen.

Verkoop van allerlei soorten woningen in Kortgerecht en omstreken

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in de aankoop van diverse woningtypen, van boerderijen en landhuizen tot rijtjeshuizen, appartementen en vrijstaande huizen. Wij doen een eerlijk bod, ongeacht de staat of grootte van uw woning. Zowel verouderde panden als recent gerenoveerde huizen zijn welkom. Bovendien beschikken we over onze eigen bouwafdeling, waardoor we gekochte woningen kunnen renoveren of aanpassen aan de vastgoedmarkt. Als u kiest voor Sons Real Estate, kunt u elk type huis verkopen zonder makelaar in Kortgerecht. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen voor uw woning? Vul dan ons contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!