Huis verkopen zonder makelaar in Bilthoven

Huis verkopen zonder makelaar in Bilthoven? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Bilthoven? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Bilthoven

Gaat u uw huis verkopen zonder makelaar in of nabij Bilthoven? Sons Real Estate staat paraat om uw woning direct van u over te nemen, tegen een eerlijke marktconforme prijs. Wilt u direct duidelijkheid zonder addertjes onder het gras? Dien dan nu vrijblijvend een aanvraag in voor een waardebepaling op locatie. Zo ontvangt u op korte termijn een bod zonder voorbehoud van financiering. Bij akkoord nemen wij het volledige verkoopproces voor onze rekening. En niet alleen in Bilthoven, maar ook in omliggende plaatsen zoals De Bilt, Zeist en Den Dolder, bieden wij onze diensten aan.

Verkoop elk type woning zonder makelaar in Bilthoven

Of u nu een gerenoveerde woning heeft of juist een huis met achterstallig onderhoud, bij ons bent u aan het juiste adres. Sons Real Estate koopt allerlei soorten woningen, snel en zonder de tussenkomst van een makelaar. Als landelijke vastgoedonderneming hebben we interesse in diverse soorten woonvastgoed, en onze taxateurs staan klaar om uw woning te beoordelen. Ter plaatse beoordelen zij vooral de onderhoudsstaat en het algehele afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast spelen factoren zoals de locatie, voorzieningen, woningtype en vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt een belangrijke rol. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering, en is een bouwtechnische keuring overbodig. Bovendien beschikken we over een eigen bouwafdeling om woningen te renoveren en klaar te maken voor de vastgoedmarkt.

Geen langdurig en onzeker verkooptraject

Het verkopen van uw woning zonder makelaar in Bilthoven brengt diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats geniet u van directe zekerheid, zonder langdurige en onzekere verkoopprocessen. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, stellen wij ons flexibel op wat betreft de verkoopvoorwaarden. We overleggen graag over de overdrachtsdatum, zodat u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt garanderen. Heeft u nog ongewenste inboedel? Laat die gerust staan, wij nemen uw zorgen over. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw woning na verkoop terug te huren voor een afgesproken periode. Zelfs een voorschot is bespreekbaar nadat de koopovereenkomst is getekend. Bent u benieuwd naar het bod dat wij kunnen uitbrengen op uw woning in Bilthoven? Aarzel dan niet langer en bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier in. Verkoop uw huis zonder makelaar in Bilthoven met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!