Huis verkopen zonder makelaar in Coelhorst

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Coelhorst of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Coelhorst of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Coelhorst?

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen zonder makelaar in Coelhorst? Sons Real Estate biedt u een efficiënte en heldere methode om dit te realiseren. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder ingewikkelde voorbehouden of verborgen kosten. U weet direct wat u overhoudt aan de verkoop. Wij kopen alle type huizen, ongeacht de staat waarin zij verkeren. Wij garanderen het beste bod en verzorgen het volledige verkoopproces tot aan de oplevering. Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in naburige steden zoals Vleuten-De-Meern, Veldhuizen, of Harmelen? Ook dan zijn wij graag uw partner.

Directe verkoop aan Sons Real Estate

Wilt u uw huis verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Coelhorst of de omliggende steden? Kies dan voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als een vastgoedbedrijf met eigen financiële middelen, bieden wij de zekerheid van een vlotte verkoop, vrij van de gebruikelijke hobbels zoals financieringsvoorbehoud en bouwtechnische keuringen. Ongeacht de staat van uw woning, garanderen wij een eerlijk, marktconform aanbod. Dankzij onze directe aankoopoptie kunnen wij flexibele verkoopvoorwaarden aanbieden, met de keuze tussen een snelle overdracht in Coelhorst of een uitgestelde oplevering. Heeft u inboedel die u liever achterlaat? Sons Real Estate biedt u de vrijheid om uw huis zonder een makelaar te verkopen in Coelhorst.

Geen bijkomende kostenposten

Opteren voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kan u duizenden euro’s besparen. Het is geen geheim dat veel makelaars aanzienlijke commissies en provisiekosten in rekening brengen bij de verkoop. Bovendien zijn er nog notariskosten die u moet afdragen voor de overdracht. Als u echter direct aan Sons Real Estate verkoopt, vervallen de typische kosten en heeft u direct helderheid over de verkoopprijs. Benieuwd naar het bod dat wij kunnen uitbrengen op uw woning in Coelhorst? Onze taxateurs staan klaar om bij u langs te komen. Kies voor een snelle, transparante, en kostenefficiënte verkoop zonder makelaar in Coelhorst en omgeving met Sons Real Estate. Bespaar zowel tijd als geld en verkoop uw huis zonder makelaar in Coelhorst.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!