Huis verkopen zonder makelaar in Oosterveen

Huis verkopen zonder makelaar in Oosterveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Oosterveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Oosterveen

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Oosterveen, Raalte, Marienheem of Luttenberg te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate biedt de oplossing als een investeringsmaatschappij waar u direct uw woning aan kunt overdragen. Dien een vrijblijvende aanvraag in voor een waardebepaling ter plaatse, en u ontvangt op korte termijn een marktconform bod zonder enige voorwaarden. Zo weet u precies wat u aan de verkoop overhoudt. Bij akkoord regelen wij het volledige verkoopproces van begin tot eind. Aarzel niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in, of bel ons voor een kosteloze waardebepaling.

Een vrijblijvend bod op elk soort woning in Oosterveen

Bij Sons Real Estate staan we klaar om uw huis te kopen zonder de noodzaak van een makelaar, ongeacht het type woning in Oosterveen of de nabijgelegen regio. Of het nu gaat om een verouderd rijtjeshuis, een landhuis in topconditie, een volledig gerenoveerd appartement of een vrijstaand huis, onze taxateurs voeren een vlotte waardebepaling uit. Hierbij wordt vooral gekeken naar de staat van onderhoud en de afwerkingskwaliteit, maar ook naar de woningcategorie, de locatie en de prijzen van vergelijkbare verkochte panden in de buurt. Als u overweegt uw huis te verkopen zonder makelaar in Oosterveen, kunt u erop vertrouwen dat wij u een passend bod doen.

Flexibele verkoop

Als u besluit om ons aanbod te accepteren, profiteert u van zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Omdat wij uw woning rechtstreeks overnemen zonder tussenkomst van derden, kunnen we de overdrachtsdatum aanpassen aan uw behoeften. Dit betekent dat u een naadloze overgang naar uw nieuwe woning kunt verwachten, of u nu snel wilt verhuizen of de oplevering wilt uitstellen. Als u ongewenste inboedel heeft, zoals zware meubels of bedden, kunnen we in overleg regelen dat deze blijven staan. Zo kunt u uw huis verkopen zonder makelaar in Oosterveen of omgeving, zonder zorgen over de ongewenste inboedel. Wilt u meer weten over onze aanpak of direct een aanvraag indienen? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via ons eenvoudige contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!