Huis verkopen buiten een makelaar om

Het verkopen van een huis hoeft niet perse via een makelaar te lopen. De makelaar helpt u bij het vinden van een geschikte woning en daarnaast helpt hij bij het verkopen en verkoopbaar maken van uw oude woning. Dit zijn taken die in sommige gevallen echter niet nodig zijn.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen buiten makelaar om?

Wilt u uw huis buiten de makelaar om verkopen? Het verkopen van een huis hoeft niet perse via een makelaar te lopen. De makelaar helpt u bij het vinden van een geschikte woning en daarnaast helpt hij bij het verkopen en verkoopbaar maken van uw oude woning. Dit zijn taken die in sommige gevallen echter niet nodig zijn. Naast het verkopen van woningen via websites zoals Funda, bestaan er ook andere partijen die een woning kunnen kopen. En dit zonder dat u een makelaar nodig heeft. Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. U bespaart zo een langdurig verkoopproces met onzekerheden en bespaart ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten.

De volgende opties zijn er om uw huis te verkopen buiten de makelaar om

1. Huis laten opkopen door een opkoper

2. Huis zelf verkopen via openbare sites zoals Funda

3. Huis doorverkopen aan familie of een kennis

Het laten opkopen zonder makelaar komt voor bij partijen die een woning direct doorverkopen na een verbouwing of renovatie. Maar ook kunt u denken aan transformaties, zoals het omzetten in particuliere huurwoningen. Het laten opkopen kan door een vastgoedbedrijf of vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is zo’n opkoper die woningen opkoopt. Sons Real Estate is ook actief als vastgoedmakelaar binnen de zakelijke markt, denk hierbij aan bedrijfspanden of stukken grond. Het voordeel voor u als woning eigenaar is dat u toch een goed bod op uw woning kunt ontvangen zonder een langdurig verkoopproces en zonder makelaarskosten. Want wij als opkoper berekenen de kosten door aan de kopende partij. Hierbij wordt door vastgoedbedrijven dus vaak afgeweken van de meest voorkomende constructies, waarbij de koper meestal voor de kosten opdraait.

Daarnaast kunt u uw woning zelf verkopen zonder makelaar. Sons Real Estate helpt u uw woning verkoopbaar te maken en wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de juridische aspecten en de onderhandeling met de kopers. Sons Real Estate biedt maatwerk oplossingen voor elke situatie. Zelfs als u een huis binnen uw kennissenkring wilt doorverkopen, is het raadzaam een specialist mee te laten kijken naar de deal die u zult sluiten. Denk hierbij aan de afhandeling van verborgen gebreken en uiteraard de overdracht en de juiste documenten die de notaris nodig heeft voor de verkoop.

Voordelen huis verkopen buiten een makelaar om:

Er zijn veel voordelen wanneer u uw huis bij Sons Real Estate verkoopt in plaats van via de makelaar. Maar welke voordelen zijn dat precies? Wij hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

Onze aanpak

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend bezoek of telefonisch gesprek om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u besloten heeft dat u uw huis met behulp van ons wilt verkopen, komen wij een bezoek brengen aan uw woning voor de waardebepaling. De waardebepaling van uw huis maken wij aan de hand van een keuring van uw huis zelf, de locatie en de staat van onderhoud. Na de waardebepaling kunnen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen. 

Als de verkoopprijs is vastgesteld, gaat uw woning bij ons in ‘’een stille verkoop’’. Door ons grote netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis snel en zonder zorgen verkocht wordt. Zodra wij een koper hebben voor uw huis, zorgen wij dat er een koopovereenkomst opgesteld wordt en alle benodigde documenten terecht komen bij de notaris. Wanneer alle documenten ondertekend zijn door de betrokken partijen, volgt alleen nog de overdracht en uw huis is verkocht zonder zorgen en extra kosten! 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!