Huis verkopen zonder makelaar in Lakerveld

Huis verkopen zonder makelaar in Lakerveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Lakerveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Lakerveld

Bent u op zoek naar de snelste en meest stressvrije manier om uw huis in Lakerveld te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate staat paraat om u direct een eerlijk marktconform bod te doen op uw woning, zonder enig voorbehoud. Wilt u direct zekerheid en soepele verkoopvoorwaarden? Laat ons weten wanneer het u uitkomt om te praten, via ons handige contactformulier of door ons direct te bellen. We kopen niet alleen huizen in Lakerveld, maar ook in omliggende plaatsen zoals Lexmond, Meerkerk, en Ameide.

Verkoop elk soort huis zonder makelaar in Lakerveld

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in diverse soorten woningen, ongeacht hun staat. Of uw huis nu gerenoveerd is of juist wat achterstallig onderhoud heeft, dat is voor ons geen probleem. Eventuele verborgen gebreken aan de woning zijn ons risico, niet het uwe. Onze ervaren taxateurs staan klaar om een grondige waardebepaling te doen, waarbij ze letten op verschillende factoren zoals de onderhoudsstaat, de locatie, de voorzieningen, het type woning, en de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in uw buurt. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder gedoe rond financieringsvoorbehouden. Bovendien, dankzij onze eigen bouwafdeling, kunnen we uw woning renoveren en klaarmaken voor de markt.

De voordelen van Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Lakerveld brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste, u krijgt direct zekerheid zonder dat u in een langdurig en onzeker verkooptraject terechtkomt. Sons Real Estate staat bekend om haar flexibele verkoopvoorwaarden, omdat we uw woning direct voor eigen rekening aankopen. We overleggen graag met u over de overdrachtsdatum, zodat u een vlotte overgang naar uw nieuwe woning kunt plannen. En als u nog ongewenste inboedel heeft staan, hoeft u zich geen zorgen te maken; u kunt het gewoon achterlaten. We bieden zelfs de mogelijkheid om uw huis terug te huren voor een afgesproken periode. Kortom, we denken graag met u mee, ongeacht uw situatie. Bent u benieuwd naar het bod dat wij op uw huis in Lakerveld kunnen uitbrengen? Neem direct contact op voor een afspraak, of laat uw gegevens achter zodat onze taxateurs snel contact met u kunnen opnemen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!