Huis verkopen zonder makelaar in Koolwijk

Huis verkopen zonder makelaar in Koolwijk? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Koolwijk? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Koolwijk

Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in Koolwijk? Sons Real Estate, een landelijke investeerder, staat klaar om uw woning direct aan te kopen. Wij komen persoonlijk langs voor een waardebepaling op locatie en bieden binnen korte termijn een solide bod, zonder enig voorbehoud. Bij akkoord ontzorgen wij u in het volledige verkooptraject, van aanvraag tot overdracht. Ook in omliggende plaatsen zijn wij actief, waaronder Rijen, Dongen en Oosterhout. Welke woning u ook bezit, wij kopen gerenoveerde, verouderde, of zelfs woningen met achterstallig onderhoud. Geen zorgen over onzekerheden zoals verkoop onder voorbehoud; Sons Real Estate neemt de gehele verkoopprocedure uit handen.

Sons Real Estate koopt elk soort woning

Of het nu gaat om rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s of vakantiehuisjes, Sons Real Estate koopt ze direct voor eigen rekening. Gerenoveerde woningen, verouderde woningen, of woningen met achterstallig onderhoud vormen geen probleem voor ons. Zelfs verborgen gebreken nemen wij als risico. Onze taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling, waarbij factoren als onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, ligging, voorzieningen, type woning en vergelijkbare verkoopprijzen in de buurt worden meegenomen. Met een eigen bouwafdeling renoveren en transformeren wij diverse soorten woonvastgoed, waardoor uw woning weer fris op de markt kan verschijnen.

Vrijblijvende aanvraag

Een aanvraag voor een waardebepaling op locatie is bij Sons Real Estate geheel vrijblijvend en kosteloos. U krijgt direct zekerheid zonder een langdurig en onzeker verkooptraject. Wij kopen woningen direct voor eigen aanbod en zijn flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Of uw woning nu verhuurd is, u te maken heeft met een gedwongen verkoop, of als u na de verkoop nog wilt huren, bij Sons Real Estate vinden we altijd een passende oplossing. De kosten voor de overdracht nemen wij voor onze rekening, en zelfs een voorschot is bespreekbaar na het tekenen van de koopovereenkomst. Wilt u direct weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in Koolwijk? Neem dan contact met ons op via het invullen van het contactformulier of bel ons voor een afspraak. Verkoop uw huis zonder makelaar in Koolwijk vandaag nog met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!