Huis verkopen zonder makelaar in Breeveld

Huis verkopen zonder makelaar in Breeveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Breeveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Breeveld

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Breeveld of andere omliggende plaatsen? Sons Real Estate staat klaar om u te helpen. Wij doen vrijblijvend een waardebepaling op locatie, zodat u op korte termijn een passend bod ontvangt, zonder enig voorbehoud. Zo weet u precies wat u aan de verkoop overhoudt. Bij goedkeuring nemen wij het volledige verkoopproces voor onze rekening, van aanvraag tot oplevering. Wacht niet langer en dien vandaag nog uw aanvraag in of bel ons direct voor een kosteloze waardebepaling op locatie.

Een snelle en efficiënte waardebepaling van uw huis in Breeveld

Bij Sons Real Estate zijn we gespecialiseerd in het aankopen van diverse soorten woningen, allemaal zonder de noodzaak van een makelaar. Of u nu een verouderde tussenwoning, een landhuis, een compleet gerenoveerd appartement of een vrijstaand huis wilt verkopen, wij zijn er voor u. Onze taxateurs zorgen voor een snelle en efficiënte waardebepaling, waarbij de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau een cruciale rol spelen in de vaststelling van de waarde. Andere belangrijke factoren die meespelen zijn het woningtype, de locatie, en de vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in uw buurt. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een passend bod wanneer u overweegt uw huis te verkopen zonder makelaar in Breeveld.

Verkoop uw huis flexibel aan Sons Real Estate

Bij akkoord op ons aanbod kunt u rekenen op uiterst flexibele verkoopvoorwaarden. Sons Real Estate koopt uw woning rechtstreeks voor eigen rekening, zonder enige tussenpersonen. Het verkopen van uw huis zonder makelaar heeft tal van voordelen. Wij passen ons aan aan uw overdrachtsdatum, zodat u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt garanderen. Of u nu snel wilt verhuizen of de oplevering wilt uitstellen, wij staan voor u klaar. Heeft u nog ongewenste inboedel staan? Geen probleem, wij bespreken graag met u de optie om bepaalde items, zoals zware kasten, bedden of ander meubilair, in de woning te laten staan. Zo kunt u uw huis op een zorgeloze manier en zonder makelaar verkopen in Breeveld. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!