Huis verkopen zonder makelaar in Breukelen

Huis verkopen zonder makelaar in Breukelen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Breukelen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Breukelen

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Breukelen? Sons Real Estate biedt u een efficiënte en transparante manier om dit te realiseren. Ontvang direct een vrijblijvend bod, zonder ingewikkelde voorbehouden. Zo weet u direct wat uw nettowinst zal zijn na de verkoop. Geen langdurige en onzekere verkooptrajecten meer, u heeft de mogelijkheid om elk type woning, ongeacht de staat, aan te bieden. Ook als uw huis in omliggende plaatsen zoals Maarssen, Vleuten, of Loenen staat, zijn wij geïnteresseerd.

Wij kopen alle typen woningen

Sons Real Estate is uw betrouwbare partner die huizen voor eigen rekening koopt. Of u nu een rijtjeshuis, een villa, of een appartement wilt verkopen, wij staan klaar om uw woning direct over te nemen.  Onze taxateurs beoordelen de waarde van uw huis grondig, en u kunt erop vertrouwen dat wij een marktconform bod zullen doen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onzekerheden zoals verkoop onder voorbehoud, want Sons Real Estate neemt de volledige verkoopprocedure uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Bovendien bieden wij flexibele verkoopvoorwaarden aan. Wilt u uw huis snel overdragen? Dat is mogelijk. Liever een uitgestelde oplevering? Ook dat behoort tot de opties.

Bespaar op verkoopkosten met Sons Real Estate

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kan u duizenden euro’s besparen. Makelaars brengen vaak aanzienlijke courtagekosten in rekening, en ook notariskosten komen bij de overdracht kijken. Als u direct aan Sons Real Estate verkoopt, komen deze reguliere kosten te vervallen. U weet meteen wat u overhoudt aan de verkoop. Onze taxateurs komen graag op locatie langs om de waarde van uw woning te bepalen. Zij letten onder andere op de staat van het huis, de locatie, en recente verkopen in de buurt. Na de taxatie volgt een definitief bod. Wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Breukelen of omliggende steden? Kies dan voor Sons Real Estate en profiteer van een snel, transparant, en kostenefficiënt verkoopproces. Bespaar tijd en geld terwijl u geniet van de zekerheid die een ervaren vastgoedpartner biedt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!