Huis verkopen zonder makelaar in Goejanverwelle

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Goejanverwelle of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Goejanverwelle of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Donkereind

Snel uw huis te verkopen in Donkereind zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate, een investeringsmaatschappij, biedt directe aankoop van diverse woningen in Donkereind en omliggende steden zoals Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. Van nieuwbouwhuizen en kluswoningen tot aan appartementen en rijtjeswoningen, wij bieden u een uitstekend aanbod zonder gedoe met voorbehouden. U krijgt direct zekerheid en wij regelen het gehele verkoopproces voor u. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen voor uw huis in Donkereind of nabijgelegen gebieden? Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak.

Flexibel uw huis verkopen

Als u zelf uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Goejanverwelle of de omliggende regio, dan biedt Sons Real Estate de perfecte oplossing. Als vastgoedbedrijf kopen wij alle soorten woningen direct met onze eigen financiële middelen. Dit betekent een vlotte verkoop zonder zorgen over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Ongeacht de staat van uw huis bieden wij een eerlijk passend bod. Omdat we uw huis direct voor eigen rekening aankopen, zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden. Snelle overdracht of uitgestelde oplevering, de keuze is aan u. Laat eventuele inboedel gewoon achter, wij zorgen voor hergebruik of afvoer. Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw huis zorgeloos te verkopen zonder makelaar in Goejanverwelle.

Direct een goed bod op uw huis

Als u ervoor kiest om uw huis zonder makelaar in Goejanverwelle te verkopen en het direct aan Sons Real Estate te verkopen, kunt u duizenden euro’s besparen. Het is geen geheim dat makelaars vaak aanzienlijke commissiekosten eisen, naast notariskosten voor de overdracht. Bij een verkoop aan Sons Real Estate zijn deze reguliere kosten volledig voor eigen rekening, en u weet meteen wat u aan de verkoop overhoudt. Benieuwd naar het bod dat wij kunnen uitbrengen op uw huis in Goejanverwelle? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod. Verkopen zonder makelaar kan u aanzienlijke voordelen opleveren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!