Huis verkopen zonder makelaar in Soestdijk

Huis verkopen zonder makelaar in Soestdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Soestdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Soestdijk?

Snel uw woning verkopen in Soestdijk zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate, een vooraanstaande investeringsmaatschappij, staat voor u klaar. Wij nemen verschillende soorten huizen in Soestdijk en omliggende steden zoals Baarn, Hilversum en Zeist rechtstreeks van u over, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatieprojecten of appartementen. U kunt rekenen op een uitstekend bod, zonder gedoe met voorbehouden. Wij bieden u direct zekerheid en nemen het complete verkoopproces uit handen. Benieuwd naar ons aanbod voor uw woning in Soestdijk of de directe omgeving? Neem vandaag nog contact met ons op.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u besluit uw onroerend goed zonder makelaar te verkopen in Soestdijk of de omliggende regio, profiteert u van tal van voordelen door direct met ons in zee te gaan. Sons Real Estate denkt met u mee en biedt flexibele verkoopvoorwaarden. We passen de overdrachtsdatum aan en bieden zowel direct als uitgestelde opleveringsopties aan. Hierdoor verzekert u zichzelf van een soepele overgang zonder dat u zonder woning komt te zitten. U kunt comfortabel in uw huidige woning blijven, terwijl de verkoop al is geregeld. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om uw woning terug te huren en kunt u na ondertekening van het koopcontract direct een voorschot ontvangen. Of u nu een eenvoudig appartement of een exclusieve woning zonder makelaar wilt verkopen in Soestdijk, Sons Real Estate biedt u een flexibele, zorgeloze verkoopervaring.

Verkoop elk soort huis zonder makelaar in Soestdijk of omgeving

Als u overweegt uw woning in Soestdijk of de omliggende gebieden zonder makelaar te verkopen en u wilt weten wat deze momenteel waard is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt geheel vrijblijvend een waardebepalingsaanvraag doen op locatie. Onze taxateurs zullen direct aan de slag gaan met de waardebepaling op basis van de verstrekte informatie, en ze zullen graag een afspraak maken voor een fysieke inspectie. Of het nu een rijtjeshuis, appartement of vrijstaande woning is, of zelfs een boerderij, landhuis of luxueuze villa, wij kopen woningen in elke staat, grootte en locatie. Onze taxateurs staan klaar voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Vervolgens doen we een bod zonder financiële of bouwtechnische voorwaarden, zodat u direct weet wat u netto zult ontvangen bij verkoop. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een bod op uw huis.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!