Huis verkopen zonder makelaar in Maarssen

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Maarssen of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Maarssen of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Maarssen

Overweegt u uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Maarssen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en staat klaar om u te helpen uw huis snel en zonder complicaties te verkopen. Wij bieden u direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden en verschaffen u direct duidelijkheid over het nettobedrag dat u aan de verkoop overhoudt. Er is geen langdurig en onzeker verkoopproces; u kunt elk type woning, ongeacht de staat, aanbieden. Wij garanderen het beste bod en nemen de volledige verkoopprocedure voor onze rekening, inclusief de uiteindelijke oplevering. Denkt u eraan uw huis zonder makelaar te verkopen in Utrecht, Breukelen, Loosdrecht of elders rondom Maarssen? Ook dan bieden wij graag onze diensten aan.

Geen financieringsvoorbehoud of een bouwkundige keuring

Als u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in of nabij Maarssen, kunt u overwegen om uw woning direct aan Sons Real Estate te verkopen. Als vastgoedbedrijf kopen wij allerlei soorten woningen aan met onze eigen financiële middelen. Hierdoor kunnen we een snelle verkoop garanderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Wij kopen uw woning in elke staat tegen een eerlijk marktconform aanbod. Omdat wij uw huis rechtstreeks voor eigen rekening verwerven, kunnen we zeer flexibel zijn met de verkoopvoorwaarden. U kunt ervoor kiezen om uw huis in Maarssen snel over te dragen, maar een uitgestelde oplevering is eveneens een mogelijkheid. Heeft u nog ongewenste inboedel in uw woning staan? U kunt deze gerust achterlaten, want wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om uw huis zonder zorgen te verkopen, zonder de tussenkomst van een makelaar in Maarssen.

Geen makelaars- of notariskosten

Als u besluit uw huis zonder makelaar in Maarssen te verkopen en kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, kunt u aanzienlijk besparen. Het zal u wellicht niet verbazen dat veel makelaars aanzienlijke provisies en courtagekosten in rekening brengen, die een aanzienlijk deel van de opbrengst opslokken. Daarnaast dient u notariskosten te betalen voor de eigendomsoverdracht. Wanneer u uw woning rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, komen de gebruikelijke kosten voor makelaars en notarissen te vervallen, en ontvangt u direct inzicht in het nettobedrag dat u aan de verkoop overhoudt. Bent u benieuwd naar het bod dat wij op uw woning in Maarssen kunnen uitbrengen? Laat dan uw contactgegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!