Huis verkopen zonder makelaar in Hollandsche Rading

Huis verkopen zonder makelaar in Hollandsche Rading? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Hollandsche Rading? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Hollandsche Rading

Op zoek naar een vlotte en betrouwbare manier om uw huis te verkopen zonder een makelaar in Hollandsche Rading? Sons Real Estate is uw antwoord. Wij bieden u direct een vrijblijvend bod zonder gedoe, zodat u direct kunt ontdekken hoeveel u netto overhoudt aan de verkoop. Onze service reikt verder dan Hollandsche Rading; wij kopen ook huizen in omliggende steden, zoals Maartensdijk, Nieuw-Loosdrecht, Bilthoven, en anderen. Ongeacht het type woning, of het nu een eengezinswoning, appartement, of zelfs een pand in slechte staat is, kunt u rekenen op een eerlijk aanbod dat de markt weerspiegelt. Met Sons Real Estate vermijdt u de onzekerheden van het traditionele verkoopproces – geen financieringsvoorbehoud, geen bouwtechnische keuring, gewoon een soepele, stressvrije verkoop.

Huis snel verkopen zonder makelaar in Hollandsche Rading

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een zorgeloze verkoop en we willen directe zekerheid garanderen. Daarom kopen we uw huis direct met onze eigen financiële middelen. Dit betekent dat u snel een vrijblijvend bod kunt verwachten, zonder de vertragingen die komen kijken bij financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Of u nu een snelle overdracht wilt of liever een uitgestelde oplevering, wij passen ons aan aan uw behoeften. Deze flexibiliteit maakt onze service ideaal, zelfs in gevallen van gedwongen verkoop. U hoeft zich geen zorgen te maken over overgangsdata of inboedel die achterblijft. Sons Real Estate garandeert een vlekkeloze verkoopervaring zonder onaangename verrassingen.

Vermijd hoge makelaarskosten met een directe verkoop aan Sons Real Estate

Wilt u de kosten van een traditionele makelaar omzeilen? Als u uw huis rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, kunt u duizenden euro’s besparen. Geen makelaarskosten, geen notariskosten – u behoudt het volledige bedrag van de verkoop. Wij begrijpen dat veel makelaars een aanzienlijk deel van de opbrengst in beslag nemen via courtagekosten of provisies. Bij ons is dat verleden tijd. Onze taxateurs komen graag bij u langs om de waarde van uw huis in Hollandsche Rading te bepalen. Ze houden rekening met diverse factoren, zoals locatie, staat van onderhoud en lokale markttrends. Het maakt niet uit in welke staat uw huis verkeert – Sons Real Estate doet altijd een bod. Na de taxatie ontvangt u een definitief bod, zonder verrassingen. Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod en ervaar zelf hoe eenvoudig en zorgeloos de verkoop van uw huis kan zijn. Denkt u aan het verkopen van uw huis zonder makelaar in Hollandsche Rading? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!