Huis verkopen zonder makelaar in Hoenkoop

Huis verkopen zonder makelaar in Hoenkoop? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Hoenkoop? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Hoenkoop

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Hoenkoop? Sons Real Estate is een betrouwbare partner die landelijk opereert en direct diverse woningen aankoopt. Ontvang direct een eerlijk marktconform bod op uw woning zonder gedoe rond financiering of bouwtechnische keuring. Flexibel, transparant, en zonder verborgen kosten achteraf. Geen makelaarskosten, notariskosten of verrassingen. We zijn hier om het u gemakkelijk te maken.

Waardebepaling van uw woning

Sons Real Estate is niet beperkt tot specifieke soorten woningen. Of het nu gaat om gerenoveerde huizen, verouderde huizen met karakter, of panden met achterstallig onderhoud, wij zijn geïnteresseerd. Verborgen gebreken vormen voor ons geen risico; we sturen graag onze taxateurs om een grondige waardebepaling te doen. Verschillende factoren beïnvloeden de woningwaarde, en we nemen deze zorgvuldig in overweging. Als u ervoor kiest uw huis te verkopen zonder makelaar in Hoenkoop, dan bent u bij ons verzekerd van een eerlijk marktconform aanbod. U kunt elk soort huis aan ons verkopen. Onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat de woning weer met trots op de markt kan worden gebracht. Een waardebepaling op locatie door Sons Real Estate is bovendien vrijblijvend en geheel kosteloos. 

Verkoop uw woning met zekerheid

Geen langdurige onzekerheden, maar direct zekerheid over de verkoop. Wij kopen woningen direct voor eigen rekening, bieden flexibele verkoopvoorwaarden, en denken graag mee in elke situatie. Zelfs bij een gedwongen verkoop biedt een directe verkoop aan ons een uitkomst. Een soepele overgang naar uw nieuwe woning staat voorop. De opleveringsdatum is bespreekbaar, en Sons Real Estate neemt de kosten voor de overdracht voor eigen rekening. Zo bespaart u al gauw enkele duizenden euro’s, als u het vergelijkt met Sons Real Estate. Kortom, wilt u snel en zonder makelaar uw huis verkopen in Hoenkoop? Laat eenvoudig uw gegevens achter via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!