Huis verkopen zonder makelaar in Meije

Huis verkopen zonder makelaar in Meije? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Meije? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Meije

Staat u op het punt om uw woning in Meije of de aangrenzende steden, zoals Nieuwkoop, Zwammerdam of Zegveld te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate staat landelijk bekend en is klaar om diverse soorten woningen direct van u te kopen. Of het nu om nieuwbouw, renovatieprojecten of appartementen gaat, wij bieden marktconforme deals zonder ingewikkelde voorwaarden. Met Sons Real Estate bent u verzekerd van directe zekerheid zonder een langdurig traject met een makelaar. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen voor uw huis in Meije of de omliggende gebieden? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter voor een afspraak.

De waarde van uw huis in Meije vaststellen

Indien u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in Meije of de omliggende regio, en u bent benieuwd naar de huidige waarde, dan bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een waardebepaling op locatie aan te vragen. Onze deskundige taxateurs gaan direct aan de slag met het beoordelen van uw woning, op basis van de door u verstrekte informatie. Vervolgens plannen ze graag een afspraak in voor een fysieke inspectie. Sons Real Estate staat open voor de aankoop van elk type woning, ongeacht de staat van onderhoud, de grootte of de locatie. Of het nu gaat om een rijtjeshuis, appartement, vrijstaand huis, boerderij, landhuis of villa, onze taxateurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Na deze waardebepaling ontvangt u een bod zonder financiële of bouwtechnische voorbehouden, wat u direct inzicht geeft in de netto opbrengst en een gegarandeerde verkoop.

Flexibele verkoopopties bij Sons Real Estate

Indien u besluit om uw huis zonder makelaar te verkopen in Meije of de omringende regio, profiteert u van diverse voordelen bij een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wij denken met u mee en bieden flexibele verkoopvoorwaarden. De overdrachtsdatum kan worden aangepast aan uw wensen, zowel direct als op een later tijdstip. Hierdoor verloopt de overgang soepel, zonder dat u dakloos wordt. U kunt comfortabel in uw huis blijven wonen terwijl de verkoop is afgerond. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw woning terug te huren en kunt u na het tekenen van de koopovereenkomst direct een voorschot ontvangen. Wat voor type woning u ook heeft, Sons Real Estate staat garant voor een flexibele en zorgeloze verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!