Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijk

Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijk? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijk? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Reeuwijk

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Reeuwijk te verkopen zonder makelaar of de gebruikelijke zorgen en onzekerheden? Sons Real Estate biedt dé oplossing. Wij kopen niet alleen huizen in Reeuwijk, maar ook in omliggende plaatsen zoals Bodegraven, Gouda en Woerden. Wat Sons Real Estate onderscheidt, is dat wij huizen kopen met onze eigen financiële middelen. Of u nu een appartement, villa, of een huis in elke staat heeft, wij staan klaar om u direct een eerlijk marktconform bod te doen. Geen langdurige verkooptrajecten, geen voorbehouden, alleen duidelijkheid vanaf het begin. Laat Sons Real Estate de volledige verkoopprocedure voor u regelen.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Reeuwijk of omstreken? Ontdek hoe snel en zeker het kan zijn met een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wij hebben de financiële middelen om u op korte termijn een vrijblijvend bod te doen. U hoeft zich geen zorgen te maken om een bouwtechnische keuring of voorbehoud van financiering. Bovendien zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden zoals de overdrachtsdatum en kunt u oude inboedel zoals zware kasten, bedden of kasten gerust laten staan. Wij zorgen voor hergebruik of voeren de inboedel af na de verkoop.

Onze taxateurs zijn snel op locatie

Onze taxateurs komen graag ter plaatse om de waarde van uw huis te bepalen, waarbij ze letten op factoren zoals locatie en staat van het pand. Ongeacht de staat van uw huis, doen wij altijd een bod. Wilt u duizenden euro’s besparen bij de verkoop van uw huis in Reeuwijk? Kies dan voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Traditionele makelaars brengen vaak hoge courtagekosten en provisies in rekening, en dan zijn er nog de notariskosten voor de overdracht. Als u uw huis rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, kunt u deze kosten vermijden en weet u direct wat u aan de verkoop overhoudt. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in Reeuwijk? Vul dan nu ons contactformulier in of bel ons direct. Laat ons u helpen om uw huis zonder makelaar snel en zorgeloos te verkopen in Reeuwijk.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!