Huis verkopen zonder makelaar in Waver

Huis verkopen zonder makelaar in Waver? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Waver? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Waver?

Bent u op zoek naar een moeiteloze en stressvrije manier om uw huis in Waver te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij die uw woning direct koopt tegen een eerlijke marktconforme prijs. Wilt u snel duidelijkheid? Vraag dan nu vrijblijvend een waardebepaling op locatie aan. Binnen korte tijd ontvangt u een uitstekend bod zonder enige voorwaarden. Als u akkoord gaat met ons voorstel, nemen wij de gehele verkoopprocedure uit handen. Bovendien, zelfs als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in omliggende plaatsen zoals Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel of elders, zijn wij geïnteresseerd en doen we graag een bod.

Verkoop elk type woning zonder makelaar in Waver

Of het nu gaat om een volledig gerenoveerde villa of een verouderd appartement met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate staat open voor de aankoop van diverse soorten woningen, zonder gedoe met makelaars. Als een landelijk opererende vastgoedorganisatie, zijn we geïnteresseerd in alle vormen van vastgoed, en onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Tijdens de locatiebeoordeling letten onze taxateurs vooral op de staat van onderhoud en het algemene afwerkingsniveau van uw woning. Andere cruciale factoren zijn de ligging, voorzieningen, woningtype en vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt. Na deze waardebepaling ontvangt u meteen een vrijblijvend bod zonder financieel voorbehoud en zonder noodzaak voor een bouwtechnische keuring. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling en renoveert elk type woning, waardoor deze snel en efficiënt weer op de vastgoedmarkt kan worden gebracht.

Kies voor de voordelen van Sons Real Estate

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, profiteert u van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Allereerst krijgt u direct zekerheid en vermijdt u een langdurig en onzeker verkooptraject. Omdat wij uw woning voor eigen rekening kopen, staan wij open voor uw wensen. We bespreken graag de overdrachtsdatum, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Als u nog ongewenste inboedel heeft, kunt u deze gerust laten staan, inclusief zware kasten, tafels en ander meubilair. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw woning na verkoop terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een voorschot is bespreekbaar. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning in Waver? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons voor een afspraak. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw huis kunt verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Waver.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!